Ja, persze. A kezdeményezés után kb. 2 héttel tessék-lássék beszálltak, hátha nekik is jön ebből valami.
32-35 ezer aláírást kaptak LMP-től, 4 ezret a Magyar Kétfarkú Kutya Párttól, körülbelül 10 ezret az Együtt-től, 10 ezret a Párbeszédtől, az MSZP-től összesített adata nincs, de Szanyi Tibortól 170, Kunhalmi Ágnestől pedig 1600-1700 aláírást kaptak, a Momentum pedig mintegy 200 ezret gyűjtött.
a cenzusos jog ma elvi szinten sem védhető, de ez még nem jelenti azt, hogy jó ötlet. Nézd meg az átlag választó szellemi szintjét. Milliók olyan buták, hogy egy üveg tejet sem bíznék rájuk...
A választójog általánossága egyenlősége mindenhol a világon így működik. Ez ellen nem tudunk tenni, még ha buták is az emberek.
Figyu, egy tetves úszó VB vagy mi tart 100 mrd--nál, ami egy olimpia töredéke. 1,7 mrd, ha semmit nem lopnak el belőle az ~ 500 mrd HUF. Egy olimpia meg cirka 3000 mrd táján kezdődik... Miközben a 3-as metró lassan életveszélyes... Epic..
1, 7 milliárd dollárt ad a NOB, nem forintot.
100 mrd forint, amiben szintén van elég sok FINA pénz, nem csak mi finanszírozzuk.
Az 1,7-et nem kézbe adják, hanem elég rendesen lecsekkolják. Vagy szerinted a NOB-nak nincsenek saját preferáltjaik ? Akkorát röhögtem, amikor a zindex mélyrehatóan elemezte, hogy az olimpia Mészárosnak lett kitalálva. Hát, tudod akkor azt kell hogy mondjam ezek a figurák mélyüljenek még el a témában. A NOB még véletlenül se fogja kifizetni olyannak aki nem jó náluk. És bizony az ö pályázataikon inkább a külföldi vállaltok a nyerők. Ennyire nem kéne ostobának nézni a NOB vezetőit. (meg az olvasót se)
"Mert itt arról van szó, hogy nem visszahúzzák az emberek, hanem egy szakadékba való kormányzástól mentenének meg egy országot meg attól, hogy legalább ne ennyire könnyen lopják szét az egészet.."
De pont arról szól hogy visszahúzzák. Arról szól hogy meg se próbálják. És hogy képtelenek nemzeti egységben gondolkozni.
Épp a hétvégén olvastam valami ilyen momentumos kölöknek az írását, aki hosszasan ecsetelte mire nem kell költeni.
Például a határon túli magyarokra, a nemzet egységét kifejező eseményekre, a családokra, azok támogatására ...
Kb ennyit a momentumról. Részemről csak annyit, hogy soha az életben nem szavaznék rájuk és az őket támogatókra sem, mivel nem nőttek fel a feladathoz.
A szakadék ? Hm. Nekem a más korszakok jutnak erről inkább az eszembe ....
Ez a "lopás" tematizálása meg már elég unalmas. Minden politikai oldalnak meg vannak a saját kedvezményezettjei. Hagyuk már ezt az összes lmp-s, párbeszédes, együttes mellébeszélést, ők a nagy fehér kezűek ... persze ... sztem Juhász komplett kenderültetvényt csinálna magának mindjárt elsőre, ha hatalomba kerülne ...
A sukorói mutyi mintha nem is lett volna, a 4-es metrót se nagyon feszegetik, pedig volna mit ...