Mert mivel ér kevesebbet Ő mint te? Gondolom a mérnöki diplomás jobb ember. Szánalmas.
Nem a diploma számít csak. Ez azon túl van...Megvan az okom, hogy ezt írtam, de nem fejtegetném ki, mert az sértőbb lenne, így csak rövidre zártam egy helyzetet. Igazából az zavar, amikor valaki igen szűk látókörből előadja saját véleményét, mint a tutik, ami előtt mindenkinek hajbókolnia kell. Ha csak annyit írt volna, én ezt meg azt gondolom, ilyen érvek alapján, nyilván nem így reagálok. Szerintem itt senki sem azzal takaródzott, hogy ezt mondta a DK vagy a jobbik, hanem saját tapasztalatot tettünk hozzá a média által tálalt féligazságokhoz, ferdítésekhez... Én biztos nem írtam még hasonlót sem ahhoz, hogy mit nyavajogtok, menjetek a pi..csába... Hát igen, ez a szellemi szinvonal az, ami miatt ítt van MO és a Habony dorzsoli a tenyerét, aki meg ilyet állít, az meg azt hiszi, mostmár része lehet a hatalomba... A hatalom direkt kommunikál szinvonaltalanul, míg az ezt észre nem vévők azt hiszik, most aztán egymásra találtak. Hát higgyék azt, ha akarják, én nem akarom megmondani senkinek sem, hogy miben higgyen. Az én és az Ő véleménye is ugyanannyit ér a választáson (1 db-ot), de azt engedtessék meg nekem, ha azoknak jelzem az értékítéletemet, akik egy bizonyos szint alatt értelmezik ezeket a jelenségeket. De csak azért írok itt erről a kérdésről itt napok óta, meg még szerintem többen is így vannak, hogy a FIDESZ hívek, akiket meg tudott érinteni ez a 8 osztályos szint alatti szinvonalú kampány, érzékeljék, más megközelítése is van az ország problémáinak. Ezzel inkább vitatkozni kellene, mint elküldeni minket a búsba úgy, hogy ez van, a többség ezt szavazta meg... Azt gondolja itt valaki, hogy nem vagyok képes felfogni, hogy vereséget szenvedtünk. De, felfogtam. Nem is akarok ezzel írásban sem változtatni, mert nincs értelme. De rühellem, ha valakik csak azt szajkózzák, amit az M1-en hallottak, és azt hiszik, ha leírnak egy hűségnyilatkozatot, azzal minden jól van. (Ismétlem magam, nem örülök ennek az eredménynek, mert konzerválja azokat az állapotokat, amiket meg szerettünk volna a rendszerváltáskor haladni, de valszeg az én életemre lesz kevésbé hatása ennek az eredménynek.). Azt nem szeretem, ha hülyének néznek, és azt sem, amikor azokkal a kérdésekkel nem foglalkozunk, amik ténylegesen fontosabbak, mint a migráncskodás.