Mennyire metiles?Arpabol is csinaltam kiserletkepp kukoricabol is. De a rozs veri azokat pedig a bolti jony nal jack nel es hasonloknal azok is jobbak lettek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mennyire metiles?Arpabol is csinaltam kiserletkepp kukoricabol is. De a rozs veri azokat pedig a bolti jony nal jack nel es hasonloknal azok is jobbak lettek.
Ettél már ilyenből? Az íze kb semmilyen sem a zöldségnek sem a gyümölcsnek.Én úgy tudom, hogy az EU-ban durva élelmiszer túltermelés van.
Szóval én nem félek az energia növényektől. A GMO meg ilyen körülmények között a rohadtúl fölösleges kategória.
A jövő meg úgy is a hidroponikus növény termesztésé, ahhoz meg se GMO se termőföld nem kell. Akár Budapest közepén, egy pláza tetején is meg lehet csinálni...
Ezt most kifejtenéd bővebben is ?Moslekkal csak nem etetheted, fel is fordul tőle ha nem vegyesen adod. Moslekkal táp nelkul egy év közel míg egy disznó felno, tappal négy hónap mamár. Ezt egy ebből elő nem fogja lecserélni, nagy telepeken soha nem lesz moslek csak otthon háztájiban. Amúgy szinte minden étteremből elhordjak a moslekot vidéken a még egy két disznót tartó veteránok. Mi is pl.
Két hete láttam az Izorzokben ilyet az Alföldön van valahol Pest után. Szóval itthon is van már ilyen modern termelési rendszer.Én úgy tudom, hogy az EU-ban durva élelmiszer túltermelés van.
Szóval én nem félek az energia növényektől. A GMO meg ilyen körülmények között a rohadtúl fölösleges kategória.
A jövő meg úgy is a hidroponikus növény termesztésé, ahhoz meg se GMO se termőföld nem kell. Akár Budapest közepén, egy pláza tetején is meg lehet csinálni...
https://www.portfolio.hu/ingatlan/v...w-gyar-teruletenek-megvasarlasara.293610.htmlSzo nincs rola. Mas okok miatt jonnek ide:
Igen Szentesen az Árpád agrár nyomja, az ott dolgozó ismerősöktől és onnan hozott "ételekből" tudom, hogy íztelen az ilyen módon készült zöldség.Két hete láttam az Izorzokben ilyet az Alföldön van valahol Pest után. Szóval itthon is van már ilyen modern termelési rendszer.
Köszi! Gondoltam mert ha jól emlékszem úgy említette hogy hipermarketekbe szállítanak, és ahogy mondták a spanyol még xarabb. Nagy csodát nem érdemes várni ilyenektől, de beleillik a tömegtermelés a tömegeknek láncolatba (csirke,disznó,stb) és legalább magyar mint a Tanúban a narancs.Igen Szentesen az Árpád agrár nyomja, az ott dolgozó ismerősöktől és onnan hozott "ételekből" tudom, hogy íztelen az ilyen módon készült zöldség.
Én úgy tudom, hogy az EU-ban durva élelmiszer túltermelés van.
Szóval én nem félek az energia növényektől. A GMO meg ilyen körülmények között a rohadtúl fölösleges kategória.
A jövő meg úgy is a hidroponikus növény termesztésé, ahhoz meg se GMO se termőföld nem kell. Akár Budapest közepén, egy pláza tetején is meg lehet csinálni...
Szerte Európában a túlzott iparosítás tönkretette és megmérgezte a talajt, az efféle körülmények között termesztett növénytől legalább nem kap rákot a fogyasztó.Nem vagyok szagértő,de úgy tudom,hogy az ilyen módszerrel,és természetes fény nélkül termelt növények messze nem tartalmazzák azokat az összetevőket,amiért fogyasztjuk őket,viszont mind szép,egyforma,egyszerre érik,egyszerre lehet leszedni,meg minden,csak üres.
forrás?Szerte Európában a túlzott iparosítás tönkretette és megmérgezte a talajt, az efféle körülmények között termesztett növénytől legalább nem kap rákot a fogyasztó.
Marokkói termékeket érdemes talán a legbátrabban felhasználni mellékhatások nélkül.
Panoz szürkeállománya.forrás?
Szerte Európában a túlzott iparosítás tönkretette és megmérgezte a talajt, az efféle körülmények között termesztett növénytől legalább nem kap rákot a fogyasztó.
Marokkói termékeket érdemes talán a legbátrabban felhasználni mellékhatások nélkül.
Ugye Panoz te direkt csinálod hogy mindennek pont az ellenkezőjét ajanlod? Mit gondolsz Marokkoban milyen egészségügyi előírások vannak? Abdul szerinted megmossa a kezét miután a bucka mögé xart? Hát Abdulne miután tampont cserélt? Ott milyen vegyszereket használhatnak vajon, hát a tárolási körülmények, szállítás? Nincsen semmi baj a magyar termőföldekkel, de ha mégis viszolyogsz ettől hát ajánlom a szibériai soha fel nem szantott preriket. De ezek szerint ahol te élsz a csodás nyugaton mégse olyan csodás az élet ha ekkora a szennyezés. Megjegyzem meg hogy pl a ddt Magyarorszag vonta ki a világon elsőként meg a hetvenes évek elején.Szerte Európában a túlzott iparosítás tönkretette és megmérgezte a talajt, az efféle körülmények között termesztett növénytől legalább nem kap rákot a fogyasztó.
Marokkói termékeket érdemes talán a legbátrabban felhasználni mellékhatások nélkül.
Elméletileg ez azért van, mert tápoldatból szívogatnak, de mehetne alájuk ellenőrzött flórájú talaj (bacikultúra van, kórokozó nincs) és az javítana a minőségen ugyanilyen hatékonyság mellett. Legalábbis nekem ezt mondták, nem értek hozzá.Az így termelt növények kevésbé ízletesek , mint a talajban termeltek,