Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Biztos javítani fogják, csak ilyen állapotban kiadni egy AAA játékot. Ez egész egyszerűen gáz.Jól teszed, ott legalább van valami 2 óra pénzvisszafizetési garancia. Szóval ha el sem indul legalább nem buksz rajta.
Nekem Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16GB DDR3 1600 MHz konfigom van, ez elvileg akkor jó lenne.Nálam gond nélkül indul és nagy jóindulattal közepes gépen (8350/960GT/16Gbyte) teljesen jól fut.
Mi közük a kínaiakhoz?Aki nem bojkottálja a Blizzardot, az lényegében a kínai kommunista diktatúrát támogatja.
Mi közük a kínaiakhoz?
Az kemény, erről én már lecsúsztam.Tencent őket is megvette részben. Mint az epic-et és társait.
Az ActivisionBlizzard 5%-át vette meg. Az nagyon pici rész.Tencent őket is megvette részben. Mint az epic-et és társait.
Inkább a piac miatt félnek, népszerűek a Blizzard játékok Kínában.Az ActivisionBlizzard 5%-át vette meg. Az nagyon pici rész.
Jött valami patch és az annyira jól sikerült, hog sok játékos, akinek eddig elindult, már náluk sem. Én várok a vétellel egy jó darabig, mert nem akarok agyfaszt kapni. De azért valahol elképesztő, hogy itt tart a AAA piac. A komment az SG-ről.Kint van a CPU benchmark is. Már amivel sikerült elindítaniuk. Szégyen.....nem a Gamers Nexusra nézve.
Mi közük a kínaiakhoz?
Olyan formában igazat adok nekik, hogy egy "sportoló" ne politizáljon, mert lehet, hogy ő Hong Kong mellett állt ki, de a következő már /pol dumákkal is jöhet ha hagyják.
Nebasz!Én már annak is örültem ha Kerbin körüli pályára tudtam állni benne
Én csak az Otherworld csatornán levő több órás Metal Gear Retroworldot szenvedtem végig. Egy ideig érdekes volt, amíg a valósággal nem kezdte volna összemosni. Kb. annál a pontnál fejeltem le az asztalt, amikor....
Egy tudós visszazsarolásáért Kubai rakétaválság... Realizmus? Hitelesség? Anyám... Kényelmes házasítás? Nem bírtam ki röhögés nélkül.
Aztán jött ez...
Ja persze, magányos ezredesek (ez biztos Khadaffi miatt van, ő is az volt, "enyhe sztereotip gondolkozás) akkora hatalommal bírnak és felügyelet nélkül mindenféle hülyeséget csinálnak, ami még a KB-nek sem menne? Ez a Zskat és röhejes James Bond filmek szint alatt van kettővel...
Azt meg senki nem jelenti be, hogy mikor fog atomháborút indítani, mert semmi értelme. A nagy sztori író eddig sem jut el... Az, aki számára politikai összeesküvés és stb. az egész magja. És ilyen baromságokat tesz bele.
De végső ütés ez volt...
Közös letét? Ellenfelek között...? Ki kezeli...?
Erre jön még rá, hogy a hülye Metal Gear-eket építgetik, a világuralomért, mert atomrakéta platfrom....
...amit aztán egyedül legyak a főhős...
Az, hogy miért kell egy felfegyverzett lépegető szerű hülyeségnek lenni egy lényegében rakétasilónak, az is homályos.
Ezen a ponton kb. eljutottam oda, hogy ezt kb. egy kiskamasz által elképzelt világból rakták össze. Ez egy szamurájok, pisztolyhős cowboyok és totális hülyeség inkoherens egyvelege. Hogy ezért miért vannak oda az emberek, számomra teljesen érthetetlen.
A végén már a folyamatos nanogépes háborús rész nevetséges sztorija és a 20. árulás után már tényleg csak röhögni tudtam, főzni alig, mert aközben néztem végig.
Ráadásul Kojima minden játékán látszik, hogy ő filmet szeretne rendezni, nem játékot csinálni. Csak ahhoz ilyen "kvalitás" az kevés. Bár pont ilyen szar filmeket raktak össze, ergo nem értem, hogy miért nem lett belőle forgatókönyvíró vagy rendező.
Honnan jönnek a fenti gondolatok és Kojima ekézése? Onnan, hogy játszottam 1,5 Splinter Cell játékkal, ahol egy percig nem éreztem elszállt baromságot. Sam Fisher egy különlegesen képzett ember volt, de semmiféle ilyen nevetséges Zskat hülyeség nem volt gyártva és nem legyőzhetetlen gépeket nyomtunk le egyedül, hanem egy értelmes és vállalható történet része voltál.
Igen, nem játszottam egy percet sem egyik MG(S) játékkal sem. Mert a videókon látottak alapján számomra hulladék az egész. Meg konzolom sose volt.
Ez alapján a DS-t lehet, hogy ki fogom próbálni, de az eddig leírtak alapján az erős koppanás és csalódás valószínűségét igen magasra tenném...
OFFAzért egy olyan játékot ne vegyél szimulációnak, aminek a dobozán egy bazi nagy lépegető robot van
Az egész MGS (és úgy Kojima, vagy éppen Ogure Ito a mangák vonalán) nagyjából ugyan azt csinálják, mint mondjuk Nolan a batman-nel... vegyél egy alapvetően fantasy történetet és ágyazd bele a valódágba amennyire lehet. az MGS egy fantasy - srsly, egy vámpír csávó, aki a tökén hordja a kését, szado-mazó bőrcuccba feszítő pszich mantisz és a többiek... köze nincs a valósághoz, még ha UH-60-ason jönnek a katonák és M-16-ossal lövöldöznek egymásba egész tárakat. Mese, de a japánok szeretik valami úton-módon közelebb hozni a valósághoz - ez amolyan cyber-fantasy eredményeket hoz ki, tele van vele ott a piac (Star Oceantól a Final Fantasyig n+1 darab).
Én a Death Strandinget tegnap fejeztem be - mivel japánból jó vagyok, szépen átjött. Tudni kell, hogy a japánok számára a tenger az élet bölcsője, a tengerpart így ezt szimbolizálja. Mivel alapvetően az egész az emberi elmúlást és a kihalást járja körbe, így nem igazán lehet realisztikus, de mivel elggé a jövőben játszódik, nem kell félned, szinte semmi realisztikus eszköz nincs benne (pár lőfegyver max).
Én ajánlom DSt, nekem 10/10