nekem már itt figyel
Dettó. Egyszer ki akartam próbálni, amikor nagyon olcsó lesz, de az alá nem tudott lőni a Steam...
Még nem jött le, de ha befejeztem a Divinity Original Sin 2 II-őt. akkor azért ránézek.
Bár a vicces az, hogy a Witcher III kiadásáig azt sem tudtam, hogy mi az a GoG...
... aztán ebből az lett, hogy a Steamen érdemben nem retro (5+ éves) játékot nem vettem 2016 vége óta. Akkor vettem a Civ VI-ot egy key-jel kereskedő oldalon keresztül, mert humble bundle vagy min keresztül a Cities Skylines-t, mert érdekelt az is, hogy micsoda. De nekem kb. ennyi ma a Steam. Lövésem nincs, hogy még mitől van talpon az oldal és mitől uralkodó, amikor ez sápol tudtommal a legerősebben...
Még, ha a csomagban adott játékokat nem számítom, akkor is vagy 20-at zsákolhattam be 2015 nyara óta, de összesen majdnem 60 van a könyvtárban, mert kaptam ajándékba egy csomót, amivel soha nem fogok játszani.
Az Epicre is azért regeltem korábban, mert PC-re a Journey csak ott érhető el, de a másik ingyenes játék miatt mentem fel csak lényegében, a World War Z. Látni akartam, hogy akkor mi fán terem ma ez a stílus. Hát, valami orbitális szutyok. Ha ez ma a TPS/FPS játék, akkor nekem ez whatever marad. Örökre. V
iszont egyre kíváncsibb vagyok, hogy akkor hosszútávon az Epic mit tud majd mutatni nekem és ez az erőszakos piacszerzés mikor lesz fenntarthatatlan. Mert eddig azért 2 db ingyenes játékot "vettem" meg csak rajta...