Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy csomó játék van benne amit imádtam, most belegondolva 6-7 évesen hatalmas kocka voltam, mindezt úgy, hogy közben a szomszéd srácokkal mindig kimentünk focizni meg embervadászozni.Ennél a pontnál visítottam a röhögéstől. Érdekes látni, hogy kb. velem egykorúak milyen más játékokkal tolták, amikről én még csak nem is hallottam.
Dettó, bár nálam ez 12 éves kor felett volt inkább. 1995 végén lett PC-énk. Elgondolkoztam, hogy össze tudnék-e rakni egy 50-es listát arról a játékokról, amit akkor élveztem és maradandó volt. Nem biztos, hogy sikerülne. Biztos sokkal játszottam, de 50 jót nehéz lenne. A fele harmada meg tuti szimulátor lenne... XDEgy csomó játék van benne amit imádtam, most belegondolva 6-7 évesen hatalmas kocka voltam, mindezt úgy, hogy közben a szomszéd srácokkal mindig kimentünk focizni meg embervadászozni.
Akkor neked atomerőműved volt hozzám képest...Csóró szabolcsi faluban felnőve a sárgakazis nintendo jelentette a szórakozás csúcsát, amit ~96-ban kaptam.
Azt is csak a régi tv-re lehetett rákötni, mert meg voltak a szüleim győződve, hogy kinyirja a tv-t.
Volt vagy 10 kazettám hozzá, amiket cserélgettem a többi tehetősebb gyerekkel.
Amikor végre lehetett volna pc-m, akkor meg jött az y2k hisztéria, ezért újabb fél évet kellett várni, míg 2000 februárjában apám hazahozta a celeron 400mhz, 64MB ram, 16mb-os s3 savage4-es gépet 4,3gb-vinyóval, meg olyan monitorral ami 800*600-ban kicsit vibrált, 1024*768-on meg nagyon.
Vazze, hogy te minden kis fiszem faszom komponensre emlékszel....
Nálam/nálunk kb. ez volt az idővonal
1995-2020
....
Az utolsó kettő bolti papírról volt. A többi meg, hát igen, jó memóriám van. Lehet, hogy itt ott fél év csúszás van, de kb stimmel, kijön, hogy mit mikor és miből.Vazze, hogy te minden kis fiszem faszom komponensre emlékszel
Ha agyonvernének sem tudnám így felsorolni.
Az viszont esélyes, hogy az új gépem Ryzen 3 3300X lesz a VGA meg marad a mostani 1660Ti.
Intel szar havi sebezhetőség / -10% sebességből elegem van.
Kis hülye senkiként mintha én lennék az isten a városban.
Skacok, én eddig nem vágom, hogy a GTA V játékért miért vannak oda az emberek...
Legyek szemét? A Witcher III-ban csak előveszed a fegyvert emlékeim szerint a fegyvert a városban és az őrség megkér, hogy ezt hagyd abba, de gyorsan. De ámokfutni nem tudsz. De egy bekamerázott XXI. századi városban a mobiltelefon korában lényegében azt csinálsz, amit akarsz.
- Van egy hatalmas város. Ok. Az útjai meg gyakorlatilag teljesen üresek. Csak azért, hogy száguldozhass...
- Kurvára senkit nem érdekel mit csinálok a városban. Elütök 3 embert, lerombolom a fél várost a harckocsi keménységű kocsimmal (masszív lámpaoszlopakat döntök ki...) reakció a nagy semmi...
- Aztán kiderül, hogy ebben is van mini quest. Én vagyok a törvényen kívüli, de az utcán egy piti pénztárcatolvaj után rohanok? Ez már a szerepjáték. A nyílt utcán lelövök egy piti tolvajt és SENKIT nem érdekel. Visszaviszem a nőnek és közli, hogy "chivarly is not dead". Az igen...
- De már az elején pislogtam. Nevesincs kisváros trezorja és egy századnyi rendőrt lemészárolunk? Mi van? A teljes NYCPD kivonult vagy mi?
Lehet akármilyen jó a történet, de ennyire kiesni környezetből egyszerűen nevetséges.
Nálam eddig kb. kinyírta a hangulatot. Szinte semmiféle késztetést nem érzek abban, hogy tovább toljam. Kis hülye senkiként mintha én lennék az isten a városban.
Red Dead 2 sokkal jobb meg szebb, online meg offline is szerintem.
Ami sajnos egy hulladék, mert az alapjáték warmongering hibáját mai napig nem javították ki. Sőt, ahogy olvastam a kiegben levő rendszer sem tudta helyrepofozni. Mondjuk, ha ingyért van, akkor a delikvens legalább csak az idejét és nem pénzét cseszi el vele...Epic tologat ki ingyé játékokat mostanában. Jelenleg a Civilization 6 a soros.
Nem próbáltam, csak az összehasonlítás nem fair. A Civ az a kőkortól az jövőig, ez meg csak ókor.Ezt az Old World-öt próbáltátok már? Azt mondják ilyennek kellene lennie a Civ-nek.
Most nagyon beleragadtam a Bannerlordba, de ha sok pozitív lesz róla megjelenés után lehet fölveszem a kiakarompróbálni listámra.
Még akkor is diplomáciai bónusz sújt sokszor, amikor védelmi háborút vívsz és kb. soha nem múlik el. A diplomácia eddig sem volt nagy truváj a korábbi részekben, de most aztán még dísznek sem jó.Mit is jelentene ez?