Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én azoknak már nem hiszek.a nem túl jó értékelések miatt.)
A LiS első része nálam etalon. A BtS hiába 80 pontos értékelésű a metán, dögunalmasnak találtam, kb. csak becsületből vittem végig.Én azoknak már nem hiszek.
Az Outriderst és a CP2077-et is lehúzták és nekem mindkettő iszonyatosan bejött.
A CP2077-nél azt vártam, hogy iszonyat bugok lesznek ehhez képest kb 20 óra alatt volt 2 textúra illesztési probléma, meg 2x nem tudtam a lootot felvenni, mert takarta valami és nem lehetett ráklikkelni. Ennyivel tudok élni, főleg, hogy valami eszméletlen jó a hangulata, teljesen kész vagyok tőle.
A BtS-ból, ha agyoncsapsz sem emlékszek három momentumnál többre. Az elsőAz új Life is Strange első látásra tetszik, most akartam posztolni ide
A második epizóddal nem volt még időm játszani. Mindenki lehúzza, de nem érdekelnek a kritikák. Majd kipróbálom és az alapján döntök.
Az első rész és a Before the storm egyik legjobb sztori volt amit végig vittem valaha.
Nem játszottam egyik witcherrel sem, szóval nincs összehasonlítási alap. Így viszont baromira bejön. Csak kár, hogy 80 fokon megy a gépem tőle. Nem baj időszerű volt már, hogy Noctuáék zsebét kitömjemA CP2077 kapcsán sokaknak nem a bugokkal volt baja, hanem hogy a játék beígért mechanikákból szinte semmit nem tudott és W III közelében nincs a kidolgozottsága sok téren.
A CP2077 lehet, hogy nálam is befigyel egyszer, mikor majd -70%-ért adják és nem egy 960-as kártyával szenvednék, mert ezen tuti, hogy nem moccanna meg még MED beállításokkal sem.Nem játszottam egyik witcherrel sem, szóval nincs összehasonlítási alap. Így viszont baromira bejön. Csak kár, hogy 80 fokon megy a gépem tőle. Nem baj időszerű volt már, hogy Noctuáék zsebét kitömjem
Ryzen 5 3600 + 1660Ti. 1080p, 60 FPSre limitálva, med beállítás.A CP2077 lehet, hogy nálam is befigyel egyszer, mikor majd -70%-ért adják és nem egy 960-as kártyával szenvednék, mert ezen tuti, hogy nem moccanna meg még MED beállításokkal sem.
Ryzen 5 3600 + 1660Ti. 1080p, 60 FPSre limitálva, med beállítás.
CPU 60%, 75-80 fok,
VGA 85-100%, 80-83 fok.
Gamers Nexus csinált egy jó videót a beállításokról, hogy mi hány FPS-t jelent, az alapján egész jól be lehet állítani.
És 23 000 ft volt GOG-on..... egy picit sírdogáltam, de nagyon jó, szóval megérte.
A videokártyád fényévekkel erősebb az enyémnél...Ryzen 5 3600 + 1660Ti. 1080p, 60 FPSre limitálva, med beállítás.
CPU 60%, 75-80 fok,
VGA 85-100%, 80-83 fok.
Gamers Nexus csinált egy jó videót a beállításokról, hogy mi hány FPS-t jelent, az alapján egész jól be lehet állítani.
És 23 000 ft volt GOG-on..... egy picit sírdogáltam, de nagyon jó, szóval megérte.
Már -20% a GOG-on redeem kóddal a CP2077...Ryzen 5 3600 + 1660Ti. 1080p, 60 FPSre limitálva, med beállítás.
CPU 60%, 75-80 fok,
VGA 85-100%, 80-83 fok.
De ezt nem értem. Hol volt a remek történet, ha semmire nem emlékszem belőle? 2018-ban játszottam végig.Nekem nagyon tetszett a Before the storm is.
A sok agyatlan "hentelde" meg "fortnájt" multi játék között igazi felüdülés látni egy ilyet amiben a fejlesztők megerőltetik magukat egy remek sztorival.
Ez a játék ocsmányabbul néz ki, mint a MOD-olt NV...bethesda quality
A végén összeomlott a játék...
De ezt nem értem. Hol volt a remek történet, ha semmire nem emlékszem belőle? 2018-ban játszottam végig.
A LiS-t 2015 decemberében és emlékszem kvázi az egészre.
Ez a játék ocsmányabbul néz ki, mint a MOD-olt NV...
A CP2077 kapcsán sokaknak nem a bugokkal volt baja, hanem hogy a játék beígért mechanikákból szinte semmit nem tudott és W III közelében nincs a kidolgozottsága sok téren.
És van is értelme? Mert a Witcher III esetén csak a te vs szörny LVL számított. A fegyver semmit. Ugyanazzal a gearral 26. szinten egy 30. szintű gólem beszerezhetetlen volt, amit 30 szinten levertem kb. fél tucat ütésből....Az utóbbi kijelentést én kétségbe vonom. Nagyon is ki van dolgozva a CP2077, a karakterek, karaktermodellek, fegyverek, autók, ruhák, animációk, szinkronhangok, stb. brutál jól meg vannak csinálva.
Sokkal több féle fegyver van például, mint a Witcher III-ban, annak összes DLC-jét is figyelembe véve. A ruhákról nem is beszélve (én nagyon rüheltem, hogy nem tudtam normális kinéző fegyvereket és páncélt ráadni, vagy jól nézett ki valami, vagy jó statja volt, időről-időre szembejött egy jó középút, majd aztán elavult, ahogy haladtam tovább a játékban... ).
A fizika és az AI az, ahol tényleg vannak gondok a CP2077 kapcsán...
És van is értelme? Mert a Witcher III esetén csak a te vs szörny LVL számított. A fegyver semmit. Ugyanazzal a gearral 26. szinten egy 30. szintű gólem beszerezhetetlen volt, amit 30 szinten levertem kb. fél tucat ütésből....
Ha itt is ez van, akkor halottnak a csók.
És a cuki az, hogy n+1 "open world" játékban ez a modellezési alap. Valójában az "open world" emiatt majdnem egy csőjáték, csak a többségnek nem tűnt fel. Mert nem csőben mész, mert cső láthatatlan.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..