[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag 1711

Guest
És a vonat tovább robog. Egy újabb mechanic simulator. :D

Mobiljáték portok, annyit is érnek. Szép színes, de a felszín alatt 0 tartalom, csak ráböksz dolgokra, meg néha lenyomva tartod.

fulcrum11

Well-Known Member
2015. április 17.
246
293
63
A Plane Mechanic-ot megvettem, egy tök jó relaxáló játék, ha szöszmötölni van kedvem. Kivéve, amikor már atomjaira szedem a Merlin V12-t és nincs meg a hiba :mad::D
Tök jól meg lehet ismerni vele egy motor felépítését (nyomórudas sor4 meg a Merlin V12 volt eddig). Kár, hogy egy ideje már nem fejlesztik, szívesen szerelnék mondjuk Bf109-est vagy FW-t :)

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113

T

Törölt tag 1711

Guest
Autószerelős témában én továbbra is az Automation + BeamNg kombót tudom ajánlani (a videóhoz képest elég sokat fejlődött a "játék"):

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fulcrum11
T

Törölt tag 1711

Guest
Próbáltam összehozni egy kis méregzsákot, de a váltóművön lenne még mit szabályozni (a 2. videóban már egy módosított van, de nem volt kedvem tovább bohóckodni vele).

T

Törölt tag 1711

Guest
25 éves a legértékesebb franchise a világon:

• Tetszik
Reactions: fip7 and fulcrum11
T

Törölt tag 1711

Guest
A bevétel több, mint 2/3-a a plüssökből jön be amúgy.
Oszt?

mgnyE9Y.jpg

• Tetszik
Reactions: fip7 and fulcrum11

hendrick

Well-Known Member
2018. június 30.
2 801
4 967
113
25 éves a legértékesebb franchise a világon:

Atyavilág, ez számít a legértékesebb Franchise-nak? Éppen cska hellyel közzel van halvány sejtelmem róla, hogy mi ez, így a negyedik Xen túl, nem tudom a gyerekek mikor botlanak bele, de eddig még egyerekruhán sem találkoztunk semmilyen franchise anyaggal. Remélem még kimaradunk belőle sokáig... látom a hello kitty a következő, ezt kolleganőn már láttam... de fogalmam sem volt, hogy ez akkora franchise, számomra felnőttként és kisgyerekes apukaként eddig a top2 mondhatni majdnem olyan mintha nem is lenne... sikeresen elkerült eddig. A többi közismert általában, de a top2 teljesen meglepett, azt hittem ezek valami miniszubkult fanboy cuccok.

T

Törölt tag 1711

Guest
de fogalmam sem volt, hogy ez akkora franchise, számomra felnőttként és kisgyerekes apukaként eddig a top2 mondhatni majdnem olyan mintha nem is lenne...

Pedig 2 neműk van a pokémonoknak és egy hím és egy nőstény kell a tenyésztéshez :p
Jobb, mint egy melegmozgalmas zászlókkal és trans karakterekkel meghintett Spiderman...
Meg a gyerek logikáját is megdolgoztatja a kő-papír-olló játékmenet.

Ez a te gyűjteményed?
Jahh, van egy Mystery Dungeon Team Blue is, de azt nem szeretem ezért nem került rá :D

T

Törölt tag 008

Guest
Kint az Outriders demója. Division stílusú, sci-fi, nagyon jó game. Sztori nagyon jó és az eleje ingyen játszható. Nem tudom mennyi, egy estényi játék után még mindig csak kapom a questeket.
Nagyon brutál, gyerek előtt ne játszatok vele. Akasztott emberek, SM cuccok, már a jelmondat is az, hogy legyél agresszív!

T

Törölt tag 1711

Guest
Videó felétől jönnek a finom fejtörők, eleje csak laza tutorial :oops: