Nem találom,honnan lehetne letölteni....STALKER Lost Alpha Director Cut új változata tegnap jött ki. Ingyenes. Ajánlom mindenkinek, akinek eddig kimarad a STALKER élmény. Brutális.
Én játszottam, akciósan megvettem mindkettőt. Mindkettő hatalmas csalódás volt. Játéktechnikailag a Doom I/II magasságában volt a játék FPS lövöldét nézve. A RPG vonalat nézve kb. semmi választási lehetőség, totál lineáris történet és kb. fanatikusok által végrehajtott dolgokkal lehetett alternate ending. A szép grafikát és némi atmoszférát leszámítva a középszerűség alatt volt. Nekem nem jött be, túl sokszor volt idegesítő, mint élvezetes.Személy szerint nem játszottam ez előző részekkel, de ezt az új részt biztosan kipróbálom majd:
https://www.gamekapocs.hu/cikk/3152/metro_exodus_elozetes
Én még a 3. résszel sem játszottam. Az Otherworld Doom Retroworld videó elriszatott tőle. A legújabbat sok év múlva 5 EUR-ért leárazva majd kipróbálom. 25 éves nosztaliga lesz. Atyagatya...Nekem valahogy az új doom-ok (3-4) nem jönnek be, klasszikusok kissé mod-olva sokkal jobbak

Ez komoly? OMG... Akkor talán 1800 HUF-ot és az időmet sem fogja megérni...3. rész a 2. rész visszafele. Szó szerint. Tükrözték a pályákat, bedobtak néhány új karaktermodellt, minden más maradt a 2. részből.
Azért egyszer kipróblnék rajta egy repszimet vagy a Wargame-t.

Milyen vas kell mögé?Szerintem ez simán már nem éri meg - vettem egy HTC Vive-ot, ég és föld egy monitorhoz képest.
Konkrétan most próbáltam ki DCS 2.5-el és csak annyit mondhatok - a VR szemüveget Isten is a szimulátorokhoz találta ki
Ha van lehetőséged, ruházz be rá!!
Milyen vas kell mögé?
Ennyire költekezhetnékem nincs és csak a DCS kezeli, a Falcon BMS4 sajnos nem.Két videokártyával érdemes - 2 980-as van nekem és szépen elketyeg vele.
Vagy egy 1080-as, de szerintem az nagyon nem jó, de állítólag aaz is viszi.
Amúgy egy i7 proc és 16giga, teljesen korrekten viszi (mondjuk DCSt még csak leszedtem és a Mustanggal játszok, eddig csak polgári szimekkel használtam. ).
Amúgy az Ocolus is tökéletes, a felbontása is ugyanolyan jó és olcsóbb is - újonnan is már csak 180e
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..