[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

M

molnibalage

Guest
STALKER Lost Alpha Director Cut új változata tegnap jött ki. Ingyenes. Ajánlom mindenkinek, akinek eddig kimarad a STALKER élmény. Brutális.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre

Szpéter

Member
2017. augusztus 5.
55
75
18
STALKER Lost Alpha Director Cut új változata tegnap jött ki. Ingyenes. Ajánlom mindenkinek, akinek eddig kimarad a STALKER élmény. Brutális.

Nem találom,honnan lehetne letölteni....

M

molnibalage

Guest

M

molnibalage

Guest
Személy szerint nem játszottam ez előző részekkel, de ezt az új részt biztosan kipróbálom majd:

https://www.gamekapocs.hu/cikk/3152/metro_exodus_elozetes
Én játszottam, akciósan megvettem mindkettőt. Mindkettő hatalmas csalódás volt. Játéktechnikailag a Doom I/II magasságában volt a játék FPS lövöldét nézve. A RPG vonalat nézve kb. semmi választási lehetőség, totál lineáris történet és kb. fanatikusok által végrehajtott dolgokkal lehetett alternate ending. A szép grafikát és némi atmoszférát leszámítva a középszerűség alatt volt. Nekem nem jött be, túl sokszor volt idegesítő, mint élvezetes.

Leárazva majd talán ezt is megveszem 5 EUR-ért, de frissen megjelenve biztosan nem.

M

molnibalage

Guest
Az első két fejezet letoltam. Eddig kurvajó. És idén jön a season 2.

T

Törölt tag 1711

Guest
Nekem valahogy az új doom-ok (3-4) nem jönnek be, klasszikusok kissé mod-olva sokkal jobbak :hadonaszos:

M

molnibalage

Guest
Nekem valahogy az új doom-ok (3-4) nem jönnek be, klasszikusok kissé mod-olva sokkal jobbak :hadonaszos:

Én még a 3. résszel sem játszottam. Az Otherworld Doom Retroworld videó elriszatott tőle. A legújabbat sok év múlva 5 EUR-ért leárazva majd kipróbálom. 25 éves nosztaliga lesz. Atyagatya...

T

Törölt tag 1711

Guest
Gimis voltam mikor kijött a 3. rész, egyik osztálytárs gépén futott 640*480-ban, szinte minden nap ott ültünk előtte ;)

A legelborultabb mod Doom 2-höz:

T

Törölt tag 1711

Guest

M

molnibalage

Guest
Azért egyszer kipróblnék rajta egy repszimet vagy a Wargame-t.

angelsoul

Well-Known Member
2016. február 13.
2 514
16 800
113
Azért egyszer kipróblnék rajta egy repszimet vagy a Wargame-t.

Szerintem ez simán már nem éri meg - vettem egy HTC Vive-ot, ég és föld egy monitorhoz képest.
Konkrétan most próbáltam ki DCS 2.5-el és csak annyit mondhatok - a VR szemüveget Isten is a szimulátorokhoz találta ki :D

Ha van lehetőséged, ruházz be rá!!

M

molnibalage

Guest
Szerintem ez simán már nem éri meg - vettem egy HTC Vive-ot, ég és föld egy monitorhoz képest.
Konkrétan most próbáltam ki DCS 2.5-el és csak annyit mondhatok - a VR szemüveget Isten is a szimulátorokhoz találta ki :D

Ha van lehetőséged, ruházz be rá!!
Milyen vas kell mögé?

angelsoul

Well-Known Member
2016. február 13.
2 514
16 800
113
Milyen vas kell mögé?

Két videokártyával érdemes - 2 980-as van nekem és szépen elketyeg vele.
Vagy egy 1080-as, de szerintem az nagyon nem jó, de állítólag aaz is viszi.
Amúgy egy i7 proc és 16giga, teljesen korrekten viszi (mondjuk DCSt még csak leszedtem és a Mustanggal játszok, eddig csak polgári szimekkel használtam. ).

Amúgy az Ocolus is tökéletes, a felbontása is ugyanolyan jó és olcsóbb is - újonnan is már csak 180e

M

molnibalage

Guest
Két videokártyával érdemes - 2 980-as van nekem és szépen elketyeg vele.
Vagy egy 1080-as, de szerintem az nagyon nem jó, de állítólag aaz is viszi.
Amúgy egy i7 proc és 16giga, teljesen korrekten viszi (mondjuk DCSt még csak leszedtem és a Mustanggal játszok, eddig csak polgári szimekkel használtam. ).

Amúgy az Ocolus is tökéletes, a felbontása is ugyanolyan jó és olcsóbb is - újonnan is már csak 180e
Ennyire költekezhetnékem nincs és csak a DCS kezeli, a Falcon BMS4 sajnos nem.