Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Esetleg alternatívának, egy fokkal realisztikusabb kivitelben:Ezt gyorsan kihozták!
Save 40% on Death From Above on Steam
You are a lone Ukrainian military drone operator battling Russian occupation forces. Hidden deep behind enemy lines, you operate your drone to seek and destroy tanks and armored vehicles, shatter communication lines, and recover stolen goods. Slava Ukraini!store.steampowered.com
Már volt ilyen.Ezt gyorsan kihozták!
Save 40% on Death From Above on Steam
You are a lone Ukrainian military drone operator battling Russian occupation forces. Hidden deep behind enemy lines, you operate your drone to seek and destroy tanks and armored vehicles, shatter communication lines, and recover stolen goods. Slava Ukraini!store.steampowered.com
Na, kipörgettem a Baldur's Gate 3 at.
Nagyon jó játék. Az egyedüli gondom vele, hogy mire teljesen felturbózod a csapatot addigra véget ér a játék, a 12 szint is kevés, kb 15 siman beleférne, vagy 5-10 óra játék van max szinten, kicsit idegesitő hogy lezúzol mindenkit de nem tudsz tovább fejlődni.
Mármint egy medve pénisze? Nem azzal nem találkoztam. Volt rengeteg beteg és perverz jelenet de maci faszát nem láttamA macif*sz megvolt?
Mármint egy medve pénisze? Nem azzal nem találkoztam. Volt rengeteg beteg és perverz jelenet de maci faszát nem láttam
Hát ja. Én is végigjátszottam, de amikor kezdtem az elején, akkor lényegében minden companion dugni akart velem kb a második beszélgetésnél. Állitólag véletlenül rosszul lőtték be a romance faktort és utána állították vissza. Mondjuk nem tudom hogy több évnyi Act1 béta után hogy lehet véletlenül ezt beállítani. Meg azt sem, hogy lehet véletlenül belerakni a szükséges párbeszéd elemeket. Konkrétan a druidát 2 alkalommal kellett elküldenem a picsába, mert férfi sötét elf létemre két alkalommal is bepróbálkozott. Úgy hogy soha nem raktam be a csapatomba, csak üldögélt a táborban.Aztakurva
Engem csak az Illythid akart megkúrálni de az többször is. Tetszett neki a zöld ork seggemHát ja. Én is végigjátszottam, de amikor kezdtem az elején, akkor lényegében minden companion dugni akart velem kb a második beszélgetésnél. Állitólag véletlenül rosszul lőtték be a romance faktort és utána állították vissza. Mondjuk nem tudom hogy több évnyi Act1 béta után hogy lehet véletlenül ezt beállítani. Meg azt sem, hogy lehet véletlenül belerakni a szükséges párbeszéd elemeket. Konkrétan a druidát 2 alkalommal kellett elküldenem a picsába, mert férfi sötét elf létemre két alkalommal is bepróbálkozott. Úgy hogy soha nem raktam be a csapatomba, csak üldögélt a táborban.
Amúgy nagyon jó játék, elég nehéz lesz beelőzni az rpg-k vonalán. Anno a Pillars of Eternity kapcsán hittem ezt, de ez magasan veri összességében.
Aztakurva
Egyébként elfelejtettem megemlíteni hogy az ork paladin/terminátoromat Orki nak hívjákA macif*sz megvolt?