Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
kelepistikem ez az eszmefuttatasod nagyon pistikenek tunik...
Mi az hogy ma is a bazisukon maradnak?nem mer kimenni a Jurij Dolgorukij?meg a Delta 4 esek?pfff gondolod hogy a Borejek be vannak szarva,mert holmifajta magyar ezt feltetelezi roluk? xDDD koszonik szepen de a Borejek jol vannak es bamikor es barhol csapast tudnak merni barkire..elso csapas mero fegyverek!most hogy neked ez nem tetszik vagy a te elmednek ez sok attol meg biza a Borejek illetve a Delta4 ek azok meg boven nyomulnak...!
Lehetseges hogy elbeszelunk egymas mellett,ha igy van elnezest kerek!!!DE olvasom azt hogy: Nem veletlen hogy az orosz interkontinentalis tengeralattjarok nem igen mertek kimenni a nemzetkozi vizekre jarorozni csak kenyszerbol ha nem volt eleg nagy a raketajuk hatotavolsaga. Maradtak a bazisaik kornyeken sot ma is ott maradnak.
Most akkor kerdem en hogy a Borejek amik ugye a (legujabb generacios Nuklearis csapasmerok es egyben legfejlettebbek) nem merik elhagyni a bazisukat?mert errol a szosszenetrol nekem ez jott le,ha netan megis felre ertettem volna valamit akkor En kerek elnezest!
Hmmm erdekes informaciok ezek...Kalapacs
(nekem mindeg is a szivugyem voltak a Nuklearis csapasmero tengeralattjarok) az egyik ha nem a legbrutalisabb fegyver...
de gondolod hogy a borejek maganyosan tevekenykednenek a jegtakaro alatt es nem kiserne oket pl egy Jaszen?mint pl az S400asok sem egyedul vannak hanem mindeg van egy Pantsir vagy egy Tor...
(nekem mindeg is a szivugyem voltak a Nuklearis csapasmero tengeralattjarok) az egyik ha nem a legbrutalisabb fegyver...
de gondolod hogy a borejek maganyosan tevekenykednenek a jegtakaro alatt es nem kiserne oket pl egy Jaszen?mint pl az S400asok sem egyedul vannak hanem mindeg van egy Pantsir vagy egy Tor...
<blockquote rel="ssvenom">Hmmm erdekes informaciok ezek...Kalapacs
De amerre ahonnan az orosz tengók indítanának nagyon komolyan védett területek nem nagyon lehet oda bejutni.
kalapacs
Nem a felségvizekről beszélek hanem azokról a pozíciókról ahonnan indítottak volna.
Koszonom az infokat!
Van nekem egy 3 reszes doksi filmem a szovjet es az usa tengokrol!
Brutal jo doksi...na abban mondja a narrator hogy amikor ment a kergetozes a jegpancel alatt a boomerek mellett mindeg ott voltak a vadaszok is,pl azert hogy az usa vadaszait lerazzak es magara vonjak a figyelmuket es ne a boomereket kovessek!
Ott voltak ilyen hajkuraszasok es tobbszor eletveszelyesse tettek ezt a bujocskat!ment a taktikazas ezerrel...
ezert gondolom hogy most is valami hasonlo lehet a hejzet ha mondjuk a Dolgorukij kifut biza nem egyedul teszi... persze csak feltetelezem mivel ezek a dolgok a vilag legtitkosabb katonai titkok koze tartoznak...!