75 éves a párhuzamos valóságukMit ünnepelnek?A tyúkhold aszcendense a majom napjába lépett?
ilyesztő
Kizárt dolog, hogy azt én követtem el. Sokkal valószínűbb, hogy egy Észak Kóreai ügynök hekkelte meg a kommenntet amiért a "csúzli" szóval illettem a dicső vezér új rakétáját, ezért hoz kellemetlen helyzetbe.ijesztő

Azon a vidéken szeretik cifrázni a parádékat.Megnéztem ezt a videót a Bofors 155 mm-es vontatott(önvánszorgó) lövegéről. Ami leginkább lekötött, hogy a showban résztvevők vajon katonák, az egész csak poén akart lenni, vagy egy ekkora balfasz retek idióta a parancsnok, aki erre a hülye mozgásra kényszerítette őket?Vicces, de ha nem viccből nyomják így, akkor remélem, hogy egy falatka patkánymérget csempésztek a parancsnok ebédjébe, vagy rejtélyesen agyonverődött egy sötét estén...
Ostoba c****nyok.Azon a vidéken szeretik cifrázni a parádékat.
(Mondjuk nekem már az amcsi fegyvereket dobálunk valamiféle koreográfiára sem tetszik, azt meg különösen kínosnak találom, hogy nálunk is megfogant)
Ez a paki határon tartott cirkuszuk mi? 
Akkor chipset elő !Köszi, hogy újra megnézhettem. Már rég láttam.
Ismét könnyesre röhögtem magamat rajta. Mintha Paprikajancsi ország hadserege lenne.![]()
Hát ez a hajó már elment !Török részvétel az azerbajdzsáni felvonuláson.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..