Próbáld ki a Deca zsákjait! Már ha valami újra vágysz!
Bár tudom military körökben vérciki ilyet hordani - fele, vagy harmad áron. Dehát az ő bajuk!
A feleségem ultragáz hátizsákos. Sosem volt női táskája. Mindent hátizsákban hord. ÉS MINDENHOVA! Múltkor elmentünk kutyát sétáltatni ide a környékre. Erre megjelent a kapuban a hátizsákkal. Én meg zsebre dugott kézzel, pórázzal. Mondom neki: Hova mész? Kutyát sétáltatni! (hangosan röhögtem).
Ezt csak azért írtam, hogy mekkora terhelést kap a zsák.
Ezt hordja munkába, ezzel bevásárol, ezzel megyünk kirándulni. Munkába bringával jár télen-nyáron. Asszem most 4 éves a táskája. Igen szar állapotban van már. A hátán a hangyabőr perforált anyag kezd kikopni, de még mindig nem adja fel.
Sajnos olyan régi, hogy a Deca már nem forgalmazza, így nem tudok neked típust keresni. De van benne hidratációs zsáknak hely, és kivezetés is. (amit persze a nejem irattartónak használ)
Én egy 32literes fekete NH Escape 500-asat hordok. Amit azért vettem, mert a korábbi hátizsákommal fejre estem egy laptoppal benne, és igen jelentős volt az anyagi kár! (magas 6 számjegyes).
Azóta meg belemegy minimum 2 laptop, akár 15-ös méretben is. Meg annyi zseb van rajta/benne/rejtbe, hogy azt sem tudod, hogy minek a molle rendszer.
Egy hétre simán elmegyek vele ruhával, tisztaságival, meg még töltő/powerbank/gyógyszerek/szerszámkészlet/kábelek szett is jön velem.
Egy hete találtam benne egy olyan zsebet, amiről elképzelésem sem volt. Majdnem 2 éves a zsák.
Mindhárom gyerekek is töredék áron vesszük a decás hátizsákokat iskolatáskának, meg még az oviba is!
De ha tényleg kinéznek a bandából, akkor ott van a Solognac márkájuk, ami vadász cuccokat takar.
Ránézek ezekre is, köszönöm! Nem arról van szó, hogy kinéznének vagy egyáltalán érdekelne, én nem éreznem jól magam egy ilyen kajak kirándulós zsákkal. Mindenesetre megnézem amiket írtál.