Ránézek erre, köszi! 5.11-em volt, szerettem 3-4 évet kihúzott. Utána lett Oakley, ez ma adta meg magát -tegyük hozzá, hogy 6 év, pár száz km túrázás és több tucat löterezés után. Egyik sem egy tulhájpolt és drága szar volt. Minden Forintjukat megérték.
Gondoltam valami újat kiprobálnék, max 150€-t szánok rá, ami nem kevés, de jobb mint évente zsákot venni.
Próbáld ki a Deca zsákjait! Már ha valami újra vágysz!
Bár tudom military körökben vérciki ilyet hordani - fele, vagy harmad áron. Dehát az ő bajuk!
A feleségem ultragáz hátizsákos. Sosem volt női táskája. Mindent hátizsákban hord. ÉS MINDENHOVA! Múltkor elmentünk kutyát sétáltatni ide a környékre. Erre megjelent a kapuban a hátizsákkal. Én meg zsebre dugott kézzel, pórázzal. Mondom neki: Hova mész? Kutyát sétáltatni! (hangosan röhögtem).
Ezt csak azért írtam, hogy mekkora terhelést kap a zsák.
Ezt hordja munkába, ezzel bevásárol, ezzel megyünk kirándulni. Munkába bringával jár télen-nyáron. Asszem most 4 éves a táskája. Igen szar állapotban van már. A hátán a hangyabőr perforált anyag kezd kikopni, de még mindig nem adja fel.
Sajnos olyan régi, hogy a Deca már nem forgalmazza, így nem tudok neked típust keresni. De van benne hidratációs zsáknak hely, és kivezetés is. (amit persze a nejem irattartónak használ)
Én egy 32literes fekete NH Escape 500-asat hordok. Amit azért vettem, mert a korábbi hátizsákommal fejre estem egy laptoppal benne, és igen jelentős volt az anyagi kár! (magas 6 számjegyes).
Azóta meg belemegy minimum 2 laptop, akár 15-ös méretben is. Meg annyi zseb van rajta/benne/rejtbe, hogy azt sem tudod, hogy minek a molle rendszer.
Egy hétre simán elmegyek vele ruhával, tisztaságival, meg még töltő/powerbank/gyógyszerek/szerszámkészlet/kábelek szett is jön velem.
Egy hete találtam benne egy olyan zsebet, amiről elképzelésem sem volt. Majdnem 2 éves a zsák.
Mindhárom gyerekek is töredék áron vesszük a decás hátizsákokat iskolatáskának, meg még az oviba is!
De ha tényleg kinéznek a bandából, akkor ott van a Solognac márkájuk, ami vadász cuccokat takar.