Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ebayen lehet. Lejártat általában, de akonzerveknek az nem sokat szokott ártani.Lehet ilyeneket venni?
Ez most tíz Ft, vagy 10E?Ebayen lehet. Lejártat általában, de akonzerveknek az nem sokat szokott ártani.
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=mre&_sacat=0
Én dollárban látom az árakatEz most tíz Ft, vagy 10E?
Hát, ha drága, akkor tízezer. 500 Ft fölött nem érdekel.Én dollárban látom az árakat
Magyar? Esetleg...Ebay-en van egy rakás, csak enyhén túlárazottak. Persze az ember ha nagyon kíváncsi egyszer egy életben rendel magának egyet, hogy lássa milyen.
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=MRE&_sacat=0
Ott egy rakás kajacsomag van. Konkrétan melyik érdekel?Hát, ha drága, akkor tízezer. 500 Ft fölött nem érdekel.
Magyart nem látok. Én a litvánt nézegetem, mert az a legolcsóbbMagyar? Esetleg...
Egyébként kedvet kaptam...pl a némethez - mert az a legdrágább
Rohadt nagy a szórás,..én meg igényes vagyok...US, RUS, GER nálam ami szóba jöhet...Próbált már valaki ezek közül valamit?Ott egy rakás kajacsomag van. Konkrétan melyik érdekel?
Magyart nem látok. Én a litvánt nézegetem, mert az a legolcsóbb
Viszont látok egy rakás ukránt meg oroszt.
Én franciát ettem. Az nagyon finom. Elsőosztályú!!!Rohadt nagy a szórás,..én meg igényes vagyok...US, RUS, GER nálam ami szóba jöhet...Próbált már valaki ezek közül valamit?
No, látod még a kinai, az ami érdekes lehet...(csak mindig felmerül bennem a kérdés, h. mi a mákból készülhet ugye ).Ezen kívül még ettem kínai préselt kekszet. Az is jó és érdekes módon nem annyira édes.
Nagyon régen ettem németet is. Az még kartondobozban volt, de van egy olyan érzésem, hogy az nem katonai volt, hanem amolyan vészhelyzet esetére, amit a civileknek osztanak ki, valamilyen katasztrófa esetén. Volt benne pár elég kérdéses minőségű dolog. De alapjában véve jó volt.No, látod még a kinai, az ami érdekes lehet...(csak mindig felmerül bennem a kérdés, h. mi a mákból készülhet ugye ).
Én lehet megkockáztatnák egy Bundes pack-ot...majd ráfogom azaszzonynál hogy premium táplálék kiegészitő
A szlovák olyan cseh, aki még egy motort se tud összekalapálni.No, látod még a kinai, az ami érdekes lehet...(csak mindig felmerül bennem a kérdés, h. mi a mákból készülhet ugye ).
Én lehet megkockáztatnák egy Bundes pack-ot...majd ráfogom azaszzonynál hogy premium táplálék kiegészitő
A magyar is igy van csomagolva?No, látod még a kinai, az ami érdekes lehet...(csak mindig felmerül bennem a kérdés, h. mi a mákból készülhet ugye ).
A magyar is igy van csomagolva?
És ilyet hol lehet(ne) venni?Igen ugyan ilyen zacsiban van.
Ebayen biztosan találsz. Olvasd feljebb a kommenteket.És ilyet hol lehet(ne) venni?
Magyar mre-t 1x láttam 1-2éve vaterán vagy jófogáson azóta sem. Ha van ismerősöd bent akinek adnak és nem eszi meg, attól kérd el vagy kérd meg, hogy hozzon.És ilyet hol lehet(ne) venni?
És ilyet hol lehet(ne) venni?