• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

TribunusAlex

Well-Known Member
2021. június 21.
301
1 344
93
N
Tudtad, hogy 4x4 méteres mobilkonyhánk egyszerre akár 500 fő egytálétellel való ellátását is képes biztosítani?

A kis helyet foglaló berendezésünk munkapulttal, rovarhálóval is rendelkezik, sőt, eső ellen is véd. Pillanatok alatt tudunk vizet forralni benne, segítségével modulonként főzni, s terepen is bevethető.

Nekem a franciák tábori mosodája is nagyon tetszett, sajnos most csak a kis méretűből van eladó:

• Tetszik
Reactions: Pogány

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
21 707
72 041
113
N

Nekem a franciák tábori mosodája is nagyon tetszett, sajnos most csak a kis méretűből van eladó:
Lánctalpas alvázon nincs? :D

TribunusAlex

Well-Known Member
2021. június 21.
301
1 344
93
Lánctalpas alvázon nincs? :D
Természetesen nincs. Kerekes utánfutón van. Amit én is használtam, annak a közepén egy kb. 200 literes fektetett hordószerű tartály volt, a közepén is elosztva és oldalanként 8 rekeszre osztva. minden rekeszbe egy katona tudta bele tenni a ruháját, amihez adtak egy hálós zsákot, mindegyiken sorszám. A zsákba belefért egy gyakorló 4-5 póló/gatya/zokni. 16 katona cuccait lehetett egyszerre kimosni.
Sajna ilyen nincs az nálunk, pedig nagyon praktikus cucc.
Valami ilyesmi volt (csak francia verzióban):

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 488
59 925
113
N

Nagyon nagycsaládos vagy? 20kg szennyes mosása nem elég?

• Vicces
Reactions: Filter

Filter

Well-Known Member
2021. január 7.
3 566
18 949
113

DYNEMA
25 méteres tekercs. 2mm átmérő.
220kg teherbírás.
Ára 90-135€ / tek.
Legkisebb átmérő a Dynema családban. Optimális méretű tekercs, málhazseb kompatibilis.
Nyúzható. Eddig nekem kb mindent is kibírt, rendeltetésszerű használat mellett. Nem bolyhosodik,nem rothad,nem nyúlik. Eddig max ~180kg-val terheltem, hiba nélkül hozta.
Könnyen lepereg az orsóról.
Mérsékelten csomósodik. Könnyen tisztítható.
Elengedhetetlen felszerelés.
8mm a max átmérő ,1200kg teherbírással.( Nagyon drága, de veszek ha látok.)
Bármire is használható.
Eu -Us területen kívül csak az olajmonarchiákban láttam boltban, ott volt a legdrágább. Netről rendelhető.
( Saját vélemény.)

• Tetszik
Reactions: Terminator

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 605
14 766
113
Orosz taktikai, miltifunkci, kisméretű, benzinfőzős tábori konyha

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 605
14 766
113
Lássam, ki tudja beazonosítani a kaját, amit a gúlyáságyúban főznek?