Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
zab. Többet nem ismerek, mindet gyűlölömHöhö, de milyen kása?
Nem zab és ha megkóstolod, lehet ezt is ugyanúgy gyűlölni fogod.zab. Többet nem ismerek, mindet gyűlölöm
Patkány gyros az aluljáróból?Nem zab és ha megkóstolod, lehet ezt is ugyanúgy gyűlölni fogod.
Orosz/ukrán konyha alapétele, ami nálunk is eléggé el volt terjedve, csak valamiért feledésbe merült.Patkány gyros az aluljáróból?
Vodka?Orosz/ukrán konyha alapétele, ami nálunk is eléggé el volt terjedve, csak valamiért feledésbe merült.
Nem nagyon találni olyan orosz katonai konyhás videót, ahol ne szerepelne.
1:50-nél
2:00-nál
Hajdina, népiesebb nevén tatárka, angolul buckwheat.na, de akkor most mi is az?
jaaaaa, az amúgy nem annyira sz@r, mint a zab szerintemHajdina, népiesebb nevén tatárka, angolul buckwheat.
FM78, 46 éve kezdték gyártani. Nekem is ilyen van, nagyon szeretem.a Glock milyen szép késeket is csinált
Sarok alá való kicsi zselés talpbetét. Nem a textillel összevarrt teli talpas, hanem csak a zselé. Mindenbe belerakom, jóval később kezd el fáradni a lábam.Kérdezek valamit a katonáktõl, ex-katonáktól, fanoktól, buschcraft fanatikusoktól, vadászoktól ,katonabuziktól.Mi az a tárgy, eszköz, felszerelés, ami szerintetek hasznos és nagyban megkönnyiti a katona életét? Ami jó ha nálad van?
Nem fegyverekről beszélek, nem szabvány felszerelésről sem 25.generációs éjjellátóról, hanem akár hétköznapi dolgokról.
Én kezdem a sort, szerintem a CHEMOLIGHT egy kurva jó dolog
Lézerkard!Kérdezek valamit a katonáktõl, ex-katonáktól, fanoktól, buschcraft fanatikusoktól, vadászoktól ,katonabuziktól.Mi az a tárgy, eszköz, felszerelés, ami szerintetek hasznos és nagyban megkönnyiti a katona életét? Ami jó ha nálad van?
Nem fegyverekről beszélek, nem szabvány felszerelésről sem 25.generációs éjjellátóról, hanem akár hétköznapi dolgokról.
Én kezdem a sort, szerintem a CHEMOLIGHT egy kurva jó dolog
Na és tűzgyujtási tilalom idején mit csinálsz vele?Lézerkard!
Azt amit bármikor máskor: kardozok!Na és tűzgyujtási tilalom idején mit csinálsz vele?