Katonák egyéb felszerelése, eszközei, élelmezés

Szerintem is!!!
@dudi kimondottam boldog lene, ha kaphatna mondjuk egy szép sárga taktikai diszperzites vödör-féleséget. Természetesen egymásba pattintható fedővel.
Viszont igazán kitalálhatnánk valamilyan nagyon magyar, nagyon taktikai felszerelést.
Amire büszkék lehetnénk!!!
Amivel missziókban dicsekedni lehetne és mondjuk az amerikai katonák kemény dollárokat adnának annak, aki képes elseftelni a sajátját.
Kanálgép is lehetne, de olyat már használtak a világháborúban a németek szóval, valami más kéne.

Hat ami fontos az mar ki van talalva, utolso idokben csak variaciok vannak ugyan arra a temara.

Inkabb valami valodi magyar kajat kellene vinni a missziokba, vagy kitalalni vmi ujat amit mindenki akarna zabalni.

Abbol lehetne civileknek is eladni jo sokat, jo penzekert ...

• Tetszik
Reactions: yangwenli
Nem kell feltetlen ovalnak lenni lehetne szogletres nem kellene sarganak lenni lehetne zold is. /igazabol kitalaltak mindent ahogy irtak de a hegymaszok se a katonai oiexet hordjak magukkal hamem a filleres 100-120 l es hordot... Meg 16 l es vodrot / pedig abba lenne penz katonai muamyagladak hasznalatara.../ a mouteveresztre is tobb festekesvodor es muamyaghordo jutott fel mint ahany katonai nagyon kitalalt piexlada...

Horgaszvodrokbol mondjuk eleg nagy a valasztek nemeik hevederes vallpant rogzitesi opcioval is rendelkezik./ami nem is igazan szukseges hisz a tengereszmalha kiegeszittese kent nem kell nagy tavolsagba cipelni./

search

https://www.google.com/search?q=fis...CA0QAQ&biw=600&bih=1024#imgrc=Q1fTgCvGwrF4oM:

Epitoipari /ez is vagany./ nem olyan hulyeseg am....

Ennel filleresebb es sokoldalubb szinte barmikor hasznalhato eszkoz nem nagyon van.../olyan mint a harci talicska az ujkorba a gyalogsag legelterjedtebb eszkoze volt aztan elfelejtettek most ujra feltalaljak jo sok milliarder usa army nal es terjed...jo sok $ aron /50-100 x osa a civil talicskaenak a legproffibb terepesnek is.../minden nap hasznal vodrot az ember egy kerteshazba /hogy ne venne hasznat az ember egy haboruba..amikor a mindennapjaink elengedhetetlen resze./

Androidrol googlebol nem tudom beilleszteni a kepeket sajnos csak url t de erdemes megnezegetni /foleg annak aki hulyesegnek gondolta az otletet vagy valami viccnek.../100x inkabb mint a sarga lavor./

Zeltbahn, méghozzá franciául!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Na, ezen jót röhögtem. Így felvenni sátorlapot, nem jutott volna eszembe :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag