Hát, hogy be tudd kapcsolni, és mégse lógjon a hátadon.Ez ejéseknek is volt egy darabig gondolom azért vagy a zsákot is lehet az övhöz rögzíteni.
De akkor nem a mellkason volt? Mert az ernyő volt hátul. Nekem van egy hasonló zsákom, rába mintában, azon már csak 2 pánt van és karabinerrel kapcsolódik alul. Fogalmam sincs M akárhány, de még a seregben kukáztam össze és sokáig használtam. Sok minden belefér.Ez ejéseknek is volt egy darabig gondolom azért vagy a zsákot is lehet az övhöz rögzíteni.
Van egy nagyon jó blog, ott írnak ilyesmikről:De akkor nem a mellkason volt? Mert az ernyő volt hátul. Nekem van egy hasonló zsákom, rába mintában, azon már csak 2 pánt van és karabinerrel kapcsolódik alul. Fogalmam sincs M akárhány, de még a seregben kukáztam össze és sokáig használtam. Sok minden belefér.
Van egy nagyon jó blog, ott írnak ilyesmikről:
https://felderitokblogja.blog.hu/2019/04/29/az_ejtoernyos_hatizsakok_fejlodestortenete
Mondjuk az a dobókés tényleg eléggé meredek. Sok kommandós filmet nézhetett aki döntött a rendszeresítésről.1965M zsákhoz hasonlót hoztam olaszból régebben, ott valami hegyi csapatok használták. Elég merev de nagyon erős anyagból van, nem is kényelmetlen. Jó cikkek vannak a blogon.
Én végigizgultam a versenyt!Kínai tábori konyha működés közben 18:15-től
Megnézted az egészet, vagy csak a főzős részt?Én végigizgultam a versenyt!![]()
Igazság szerint engem csak a fűszerezés érdekelt!Megnézted az egészet, vagy csak a főzős részt?
Mármint az egész 38 percet. Én személy szerint átpörgettem, annyira nem érdekelt, csak a kajás rész és azon belül is a benzin (gázolaj)-főző.Igazság szerint engem csak a fűszerezés érdekelt!
Milyen egészet?
Különben van ilyen fétis, hogy "kínai katonai csatorna"-fill?
(Csak oltalak! De hogy találsz ilyeneket? Hogy van ilyen re időd?
Az biztos, hogy nagy megkönnyebbülés a fórum összes látogatójának, hogy te ezek kutatását ÖNKÉNT vállaltad!)
Mack-nek inkább ilyen benzinfőzős fétise van.Különben van ilyen fétis, hogy "kínai katonai csatorna"-fill?
Csendben megjegyezném, hogy van kínai katonai benzinfőző is!!!Mack-nek inkább ilyen benzinfőzős fétise van.
Emlékszem, már valamelyik videódban láttamCsendben megjegyezném, hogy van kínai katonai benzinfőző is!!!
![]()
Nekem orosz van.Csendben megjegyezném, hogy van kínai katonai benzinfőző is!!!
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..