Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt szeretném megkérni, hogy most légyszi @formosa1 fejtsd ki a véleményedet az áruló rohadékokról.
Nem készülnek fel semmire, hacsak nem olasz C-130J vásárlására.Azt szeretném megkérni, hogy most légyszi @formosa1 fejtsd ki a véleményedet az áruló rohadékokról.
Más: Felkészülnek a svédek!
Azt szeretném megkérni, hogy most légyszi @formosa1 fejtsd ki a véleményedet az áruló rohadékokról.
Google fordítóval:
Vasárnap én is linkeltem a Svéd haderőfejlesztési program 2030 topikban a hírt...Nem készülnek fel semmire, hacsak nem olasz C-130J vásárlására.
https://defbrief.com/2022/06/12/sweden-replacing-old-c-130hs-with-italian-c-130j-airlifters/
De felkeszulnek, mert ezek hasznalt olasz gepek. Az uj gepek beszerzese huzodik, mert eloszor fightereket stb akarnak, kozben viszont, ahogyan a cikk is helyesen ramutat, a hat Transportflygplanet TP84 (= Hercules 130H) lassan ~60 eve repul, az egyik legoregebb rampas flotta a svedeke. Nagyon takarekosan, gondolom, meg elrepkedhetnenek, a sarkanyban van meg nemi ido, de a felujitas-modernizalas mar nem eri meg, igy gyorsabban lecserelnek 2-3 gepet, o'ccoer', modernebb hasznalt verziot (mondjuk az olasz maintenance kultura nem kicsit mas, mint a sved, szerintem lesz ott meglepetes majd eszakon. )Nem készülnek fel semmire, hacsak nem olasz C-130J vásárlására.
https://defbrief.com/2022/06/12/sweden-replacing-old-c-130hs-with-italian-c-130j-airlifters/
Pls, mozgasd vissza a szimulatoros videot ide, mert a szimulatoros temaba mar betettem a teljes MSFS hirt, ide szandekosan csak a KC-390-es videot linkeltem... koszonom.Vasárnap én is linkeltem a Svéd haderőfejlesztési program 2030 topikban a hírt...
Azt gondoltam, elrontottad a topikot és oda akartad... visszakerült ide.Pls, mozgasd vissza a szimulatoros videot ide, mert a szimulatoros temaba mar betettem a teljes MSFS hirt, ide szandekosan csak a KC-390-es videot linkeltem... koszonom.
Nem tudom, hogy milyen "áruló rohadékokról" beszélsz...Azt szeretném megkérni, hogy most légyszi @formosa1 fejtsd ki a véleményedet az áruló rohadékokról.
A lényeg ettől függetlenül gyöngy betűkkel le van írva:Ha a Scramble Magazine hírére gondolsz, akkor azt mondom, hogy várjuk ki a végét.
A hivatalos indoklásból sajnos kimaradt az "elvileg" szócska. A Millennium berepülése és a tesztelés nagyrészt már befejeződött, de nagy kérdés, hogy a gép a mindennapok gyakorlatában tudja-e a a berepülésen "kipipáltakat. - Például a civil B737 MAX berepülései problémamentesen sikerültek, de a későbbi szolgálatban lepottyant 2 gép is...A lényeg ettől függetlenül gyöngy betűkkel le van írva:
"A Millennium kiválasztásának hivatalos indoklása szerint ez a repülőgép jobbnak bizonyult, mint a C-130J Super Hercules. Például a C-390M rendelkezésre állása magasabb, a szállító repülőgép számos üzemeltetési és műszaki követelmény tekintetében jobban teljesít, és kevesebb karbantartást igényel. Ráadásul a C-390M már négy repülőgéppel is teljesíteni tudja a 2400 repült órában meghatározott minimumkövetelményt. A C-130J-nek ehhez öt repülőgépre van szüksége."
A brazil légierő gépei üdvözletüket küldik. Nem értik milyen "berepülésekről" beszélsz...Például a civil B737 MAX berepülései problémamentesen sikerültek, de a későbbi szolgálatban lepottyant 2 gép is...
Ird le pontosan, mi az a "háborús helyzet" amiben bizonyitania kell.A Millennium szolgálatához pedig hozzá tartozik, hogy bizonyítania kell még háborús helyzetben is...
Mi az, hogy repülne? A logikája alapján mindenki gyalog járna...És van igszságod meg nincs is. Mert a te logikád alapján még mindig fa sárkányos biplánokkal repülne mindenki
...már ha a "begyaloglási teszt" után is menne a gyaloglás + gyalog kellne "bizonyitani háborús helyzetben" is. Addig a gyaloglás is szar, minek felegyenesedni, "még nem kipróbált dolog"...A logikája alapján mindenki gyalog járna...
Nice , akkor lesz lassan 11-12 db euba , es ahogy öregednek majd c130-ak lehet lesz majd mégA hollandok is!
Embraer C-390M for Royal Netherlands Air Force
Embraer C-390M for Royal Netherlands Air Force On 16 June 2022, the State Secretary for Defence of the Netherlands, Christophe van der Maat, wrote to the House of Representatives t...www.scramble.nl
Legyen meg a hír eredeti forrása is: A védelmi minisztérium megtalálta a C-130 Hercules utódját
Látszik, hogy a hollandok nem olvassak ezt a fórumot - akkor tudnák, hogy ez a gép gagyi!Legyen meg a hír eredeti forrása is: A védelmi minisztérium megtalálta a C-130 Hercules utódját
(az eredeti holland nyelvű, angolul lehet jobban érthető)