K
kamm
Guest
Bolsonaro bukik, eselye nincs. Hallgass Greenwaldot, istentelenul elqrta a jarvanyt, biztosan menni fog.Az Embraerre ez igaz, de Bolsonaro már nem hagyná, mert azonnal belebukna...!!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bolsonaro bukik, eselye nincs. Hallgass Greenwaldot, istentelenul elqrta a jarvanyt, biztosan menni fog.Az Embraerre ez igaz, de Bolsonaro már nem hagyná, mert azonnal belebukna...!!!
.Arábiában nem lóg semmi, mert ők GYÁRTANI akarnak. - Ez kiderült akkor, amikor még az Antonovval akartak üzletet kötni...
Indiában hasonló a helyzet, amibe az Embraer és Brazília nem fog belemenni...!!!
A járvány idején ezt már én is leírtam, de akkor még csak vigyorgó jeleket kaptam...Bolsonaro bukik, eselye nincs. Hallgass Greenwaldot, istentelenul elqrta a jarvanyt, biztosan menni fog.
India lehet a KC-390 legújabb megrendelője - HTKA - Haditechnikai Kerekasztal
A dél-amerikai gyártó tárgyalásban áll Indiával a C-390 Millennium többfeladatú szállítógép eladásával kapcsolatban.htka.hu
Az indiaiaknak nagy szükségük van a kapacitásokra. C-17-ből nem tudtak eleget venni.
A jóval kisebb C-295-ből részben otthon gyartva beszereztek 56-ot, a közelmúltban, de a kettő között egészen sokat tudnának még hasznosítani!
Én még várok az araboktól is egy komolyabb rendelésre.
Szaud-Arábiának még talán most is lóg a levegőben 15db A400M, de mivel a németek megmakacsolták magukat (és az Airbus nem tudja őket megkerülni), előbb utóbb másik gépet fognak venni.
Hogy kiváltsak a 15 A400M-met, simán várható ott is egy 20 gépes megrendelés!
...el sem hiszem, hogy ez Téged is megvisel...én is leírtam, de akkor még csak vigyorgó jeleket kaptam...
Majdnem olyan preciz, mint az enyemek voltak:
Ez durva lenne!!Európa új katonai szállítógépet keres – az Embraer az esélyes?
A KC-390 a legmodernebb megoldás, ráadásul néhány éven belül leszállítható – a magyarok első példánya már készül, a portugáloké a földi teszteknél tart.iho.hu
Nem lesz az, mert az FMTC oldalán látható, hogy mindkét fejlesztendő típus kisebb lenne a Herky-nél, tehát a KC-390-nél is. Dönteni pedig az Európai Bizottság fog, mely fütyül 1 magyar vasúti oldal esélylatolgatására...Ez durva lenne!!
Majd kiderül a dolog , de szerintem abszolút nem esélytelen a KC390-es, hiszen pl senki sem gondolta volna azt ,hogy pl a holland légierő a KC-390 mellett dönt a Herculessel szemben.Nem lesz az, mert az FMTC oldalán látható, hogy mindkét fejlesztendő típus kisebb lenne a Herky-nél, tehát a KC-390-nél is. Dönteni pedig az Európai Bizottság fog, mely fütyül 1 magyar vasúti oldal esélylatolgatására...
Szerintem a Bizottságnak fontosabb az európai repülőgép ipar támogatása. A kisebbik típus fejlesztésénél elképzelhetőnek tartom az európai Spartan gyártójával való együttműködést, de azt már kizártnak tartom, hogy 1 brazil gyártó "európai labdába rúghasson"...Majd kiderül a dolog , de szerintem abszolút nem esélytelen a KC390-es, hiszen pl senki sem gondolta volna azt ,hogy pl a holland légierő a KC-390 mellett dönt a Herculessel szemben.
Tekintve, hogy jelentős hányada a KC-390 alkatrészeinek az európai repülőgépipar produktuma így ezzel kapcsolatban nem látok komoly problémát.Szerintem a Bizottságnak fontosabb az európai repülőgép ipar támogatása. A kisebbik típus fejlesztésénél elképzelhetőnek tartom az európai Spartan gyártójával való együttműködést, de azt már kizártnak tartom, hogy 1 brazil gyártó "európai labdába rúghasson"...
Már rúgott.de azt már kizártnak tartom, hogy 1 brazil gyártó "európai labdába rúghasson"...
Nem látsz komoly problémát?Tekintve, hogy jelentős hányada a KC-390 alkatrészeinek az európai repülőgépipar produktuma így ezzel kapcsolatban nem látok komoly problémát.
Jelenleg ebben a méretkategóriában nincs európai gyártású szállítógép,így ha a fentebb megadott határidőket be akarják tartani sok választási lehetőségük nem lesz.Nem látsz komoly problémát?
Ha megjelenik egy konkurens típus ezen a pici palettán