Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elméletileg van a törzsben hely belső fegyvertérnek.Nem értem Én a KF-21-est. Csináltak egy alacsony érzékelhetőségű repülőgépet, amelynek aljába nem építettek be fegyverkamrát amelybe belefért volna 4 légiharc rakéta. Bombának nem is kellett volna, de annyival legalább az ellenséges repülőgépeket legyőzi... Igaz észak-korea ellen nem lenne ez szükséges, de egy olcsóbb kategóriájú világpiacon megjelenhető repülőgép le(het)ne. Szvsz a LM kezét látom a dologban amely nem akart egy olcsó F-35A vetélytársat és megakadályozta a fejlesztést. A dél-koreai kormány meg töketlen..
Bevallom én csak a filmeket láttam belőle illetve a makettját a Kielcei kiállításon, meg a dél-koreaiak által adott brussurát. Nos ott nincs fegyvertér.. aztán lehet egy mk2-es verzió ahol meg lesz. Ugy gondolom, mivel a LM tulajdonrésze is benne van, ezért nincs. Lehetne, nem is lenne nagy dolog, szóval technikailag működne a dolog. Azt is gondolom, hogy egy ideig nem lesz exportváltozat.Elméletileg van a törzsben hely belső fegyvertérnek.
Azt gondolom, hogy a piros négyzet helyén lehet a belső fegyvertér.Bevallom én csak a filmeket láttam belőle illetve a makettját a Kielcei kiállításon, meg a dél-koreaiak által adott brussurát. Nos ott nincs fegyvertér.. aztán lehet egy mk2-es verzió ahol meg lesz. Ugy gondolom, mivel a LM tulajdonrésze is benne van, ezért nincs. Lehetne, nem is lenne nagy dolog, szóval technikailag működne a dolog. Azt is gondolom, hogy egy ideig nem lesz exportváltozat.
Hely van a gépben belső fegyvertérnek, az nagyon jól látszik, a kérdés az, hogy ezt miért nem használják ki.A fenti kép azért csalóka, mert a brossurán 10 függesztőhely van, ebből a két szárnyon 3-3 és a törzs alatt négy darab. Ez ugyan megfelel a képen láthatónak, de nem belső fegyvertér, hanem ahogy a MiG-31-en van, inkább félig süllyesztett hely a rakétáknak.. Szemből nézve nincs a légbeömlő nyilások alatt elég hely a fegyvertérnek. De tévedhetek. A képen amit látunk a kérdés, hogy miért nincs akkor magasabban ahol a kábelezés egy része látható felemelve a négy rakétáfüggesztő panel helye. A www.koreaaero.com van megjelölve a brossúra kiadojának, akik az harci-gyakorlójukhoz is adtak egy ilyet, meg + láthattuk a maketteket Kielcében és volt egy aláírás is amin jelen lehettünk, de hogy pontosan mi volt az azt nem tudtam meg.
Nézd meg az F-35 fegyverterét, az is kábelcsatornaként funkcionál.Szűkös a hely a kábelezés miatt, ráadásul alig fér el a rakéta, és még a kivető mechanizmusnak is kell hely.. Szerintem az üres hely az inkább kábelezés és valami. De szerintem a KF-21 átalakítható lenne csak légiharc rakétákat befogadó fegyverteres változat kifejlesztéséhez..
Nincs belső fegyvertér, a hasán 4 pilon van.Azt gondolom, hogy a piros négyzet helyén lehet a belső fegyvertér.
Tessék?Nincs belső fegyvertér, a hasán 4 pilon van.
Nincs belső fegyvertere a KF21-nek. Nem is tudom honnan vettétek ezt. Sose láttam erre vonatkozó infót.Tessék?
Hová írtam azt, hogy van neki?Nincs belső fegyvertere a KF21-nek. Nem is tudom honnan vettétek ezt. Sose láttam erre vonatkozó infót.
Hová írtam azt, hogy van neki?
Elméletileg van a törzsben hely belső fegyvertérnek.
Azt gondolom, hogy a piros négyzet helyén lehet a belső fegyvertér.
Hely van a gépben belső fegyvertérnek, az nagyon jól látszik, a kérdés az, hogy ezt miért nem használják ki.
Hely van a kérdés, hogy miért NEM használják ki. Számodra ez azt jelenti, hogy én azt állítom, hogy van belső fegyvertere a gépnek? Vagy esetleg azt, hogy lehetne, de nem tudjuk miért nincs?
Most komolyan gondold már ezt vègig! Azt mondod, hogy úgy tervezik a gépet, hogy üres tèr van a hasában amiben rakéták ès azok kioldó rendszere is elférne, de megse építik bele a rendszert! Semmi arra utaló jel nincs, semmi kommunikáció, hogy valaha is terveztek belső fegyverteret neki.Hely van a kérdés, hogy miért NEM használják ki. Számodra ez azt jelenti, hogy én azt állítom, hogy van belső fegyvertere a gépnek? Vagy esetleg azt, hogy lehetne, de nem tudjuk miért nincs?