Jó ég tudja már követni ezt a sztoritKíváncsi voltam meddig bírják ki...
Akkor most vesznek fel kölcsönt a del-koreai államtól amiből beszallhatnak a fejlesztésbe? Mert a pénzük elfogyott már szerintem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó ég tudja már követni ezt a sztoritKíváncsi voltam meddig bírják ki...
Akkor most vesznek fel kölcsönt a del-koreai államtól amiből beszallhatnak a fejlesztésbe? Mert a pénzük elfogyott már szerintem.
Ennél sokkal, de sokkal rövidebb amerikai pórázon vannak Tusk újbóli színrelépése óta.Lengyelek vennének KF-21-et és csatlakoznának a fejlesztéshez is
Ez nem új információ. Erről annak idején már Blaszczak idején volt szó.Kíváncsi voltam meddig bírják ki...
Végre valaki kimondta !Leginkább Kína ellen - ők az igazi fenyegetés,
Délkorea és japán tajvan mi ? Ne bohóckodjunk márAz északiak csak kínai proxik.
De miért pont a svéd Gripen nél jobb csak?csak mert szóba került
Ez valami nagyon csupasz ár lehet. Talán hajtóművek nélkül?
Ez valami nagyon csupasz ár lehet. Talán hajtóművek nélkül?
Maguknak kicsi olcsóbban építik...
Gyarkapun kitolva,onkoltsegi gyartasi ár,alighanem.Ez valami nagyon csupasz ár lehet. Talán hajtóművek nélkül?
A dél-koreai KF-21 vadászgép befejezte első légi utántöltési tesztjét
South Korean KF-21 fighter jet completes its first aerial refueling te
On Tuesday, March 14, the KF-21, a supersonic fighter jet developed by South Korea, achieved a major step by completing its first aerial refueling test, thwww.armyrecognition.com
Biztos lehet azzal is kérni - sokkal elterjedtebb módszer mint ez a boomos megoldás.
Ennek mondjuk nem örülök, mert örülnék neki, ha lenne töltő csonkos, basket újratöltésre is opció.
Hátha kínálnak majd olyat is!
A gyártó mindent kifejleszt, amit a vevő kér és kifizet... (ugyanez igaz az Embraerre is)Biztos lehet azzal is kérni - sokkal elterjedtebb módszer mint ez a boomos megoldás.
A kérdés inkább az, hogy a szerkezetben van-e megfelelő hely hozzá...Biztos lehet azzal is kérni - sokkal elterjedtebb módszer mint ez a boomos megoldás.
Ha exportálni akarják akkor muszáj lesz nekik megoldani. Nálunk tutira feltétel lesz a Gripen váltáskor mert a brazil gépeink ezt tudják.A kérdés inkább az, hogy a szerkezetben van-e megfelelő hely hozzá...