Drágább tuti.120-assal szerelve ez egy APS-sel szerelt Leopard-2 klón lenne nagyjából. Mi nem tetszik rajta?
Drágább tuti.120-assal szerelve ez egy APS-sel szerelt Leopard-2 klón lenne nagyjából. Mi nem tetszik rajta?
Amennyire elszállt a Leo2A8 ára meg szállítási határideje, hogy lehet jobb ajánlat a KF51. Pappi K2 és Leo2 közé akarja beárazni...és ezt még akkor nyilatkozta amikor 18-20mEUR volt a Leo2.Drágább tuti.
Az A7,A8 nál? Kizárt .Szerintem.pont ezért szállt be a kormány a patherba, mert ha már ennyire draga a leo akkor inkább azon a pénzen itthon legyen fejlesztés, gyártás...Drágább tuti.
Nyilván kivarnak mi lesz belőle és számolnak hogy jön ki a matek... de ebből az is látszik hogy nem számolnak a 44en felül gyors mbt vásárlással...Az A7,A8 nál? Kizárt .Szerintem.pont ezért szállt be a kormány a patherba, mert ha már ennyire draga a leo akkor inkább azon a pénzen itthon legyen fejlesztés, gyártás...
Már ha lesz...meg OV is térdel a sarokban a karmelitába hogy ekkora titkot árult el...Azért a hivatalos bejelentést még várjuk meg szvsz![]()

Hát a legnagyobb főnöknél mi lehet hivatalosabb ? Ha Novák Katalin jelenti be ?Azért a hivatalos bejelentést még várjuk meg szvsz![]()

Kati néni a legnagyobb főnök.Hát a legnagyobb főnöknél mi lehet hivatalosabb ? Ha Novák Katalin jelenti be ?![]()
Természetesen.Kati néni a legnagyobb főnök.

Kati néni azt jelent be meg azt mond amit mondanak neki....Kati néni a legnagyobb főnök.
JogosHát a legnagyobb főnöknél mi lehet hivatalosabb ? Ha Novák Katalin jelenti be ?![]()
de azert egy tiktok viditől nagyobb bejelentést szeretnék 
Jogosde azert egy tiktok viditől nagyobb bejelentést szeretnék
![]()
Ha van eszük csinálnak egy nagy bejelentést, kell a kurvanagy reklám a panthernek ha elakarják adni...
Papíron...Kati néni a legnagyobb főnök.

Ez nem zavarja meg a KMW-s kapcsolatunkat?Itt is ebben a topicban is írtam, hogy TUDOM (Krisss tudja hogy honnan) hogy lesz párduc!
![]()
Orbán Viktor bejelentette: szupertankot fejleszt Magyarország - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Elvileg semmi közük hozzá...Ez nem zavarja meg a KMW-s kapcsolatunkat?
Az oké, de akkor legközelebb nem a müncheniektől vennénk tankot (?)Elvileg semmi közük hozzá...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..