KF51 Panther MBT (Rheinmetall)

Az A7,A8 nál? Kizárt .Szerintem.pont ezért szállt be a kormány a patherba, mert ha már ennyire draga a leo akkor inkább azon a pénzen itthon legyen fejlesztés, gyártás...
Nyilván kivarnak mi lesz belőle és számolnak hogy jön ki a matek... de ebből az is látszik hogy nem számolnak a 44en felül gyors mbt vásárlással...

Szerintem sokaknak teljesen nyugodtabb, biztatobb hozzaallasa lenne ehhez a hazai Panther fejleszteshez, ha mar kozben valahol torokben folyna az upgrade a kibelezett T-72-es teknokon, vagy lehetne "shipradaron(?)" kovetni a szallitohajot Bibiektol felenk fel a Dunan Merkavakkal megpakolva :p

Komolyabban fogalmazva, elobb kene valaminek allni a garazsban, aztan lehet kevesebb ranccal a homlokon (v. kevesbe osszehuzott farpofakkal) gyarakat, meg uj tipusokat tervezni.

Ez faj nekunk itt :(

Itt is ebben a topicban is írtam, hogy TUDOM (Krisss tudja hogy honnan) hogy lesz párduc!

Számos alkalommal írtam itt is ott is hogy tudom hogy lesz párducfejlesztés és gyártás is. Meg hogy a Maróth be lett ejtőernyőztetve.

És tessék! Amint már mindenki tudja tényleg így lesz.