Leot már kicsempézték,ide a fórumra is többszőr be let már rakva a kicsempézett Leóra végzett próbalövészetek képei.Nem is erre gondolt szerintem ravenlord said: Hanem hogy lehetne alkalmazni valamilyen APS-t!
Vagy a lynx-nél alkalmazott StrikeShield-t Valahogyan így, gondolom én.
Azaz egészen tengelyig kerék középig! Így kilehetne alakítani az oldalvédelmet, ugyanakkor egy hármas tagoltságot, ami azt jelentené hogy lehetne sablonra készíteni az APS-t. Kép:
- Ugye a fölső részen, (narancssárga vonal fölött) már ott a Strike Shield, a következő rész lenne a narancssárga s a piros vonal közötti részen s a harmadik pedig a zöld részen lenne.
- Igen tudom, hogy nem véletlen van olyan magasan az oldal páncél. Na de én belülről tennék egy-egy hidraulika rudazatot ami kifelé megtudná mozdítani a piros csík magasságában! Ezáltal keletkezne az oldal sávok érzékelői között egy távolság. Ami ugye sok mindenre lenne jó! Ugyanakkor a páncélzatot lehetne egy befelé való mozgásra is késztetni lövedék ütésének ellenében. Ami ugye mozgáselnyelő képességet alakítana ki. A nyíllövedék csak akkor tud behatolni az acélba ha az acél egy stabil, rögzített helyen van. Ha ez az acél lassuló mozgást tud végezni a nyíllövedék ellen, akkor már nem olyan biztos hogy át fogja ütni.
Városi hadviselési páncélok is léteznek már az oldalak védelmére.
De ezek nem védenek nyillövedékek ellen.A páncélsúly miatt lehetetlen úgy körbepáncélozni egy tankot,hogy minden irányba védett legyen a sabotoktol.