KF51 Panther MBT (Rheinmetall)

Mindíg ilyen drága volt, csak az utóbbi 100 évet leszamítva nem létezett a jóléti állam. Ha nem költenénk szociális kiadasokra, akkor lenne pénz a háborúra.
Ajjaj, ajjaj! A jóléti állam ötlete és első megvalósítása is egy Otto von Bismarck nevű államcuclistától származik még az 1880-as évekből germánhonból. Oszt mégis tudtak ezek a bibas germányok kétszer is világháborúzni....

Ajjaj, ajjaj! A jóléti állam ötlete és első megvalósítása is egy Otto von Bismarck nevű államcuclistától származik még az 1880-as évekből germánhonból. Oszt mégis tudtak ezek a bibas germányok kétszer is világháborúzni....
Ha jól tudom, a bibásék eredetileg gyors győzelmekre számítottak...

• Hűha
Reactions: Masztiff
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby
„a Kárpátok nagymacskája”

"Magyarország és a magyar mérnöki lelemény is beszáll."

"Az új KF51-et túlzás nélkül teletömték high-tech megoldásokkal (360 fokos digitális kamerák, drónkilövő platform, reaktív védelem), ráadásul az olyan tankgyilkos eszközökkel szemben is ellenálló, mint például az amerikai gyártmányú Javelin rakéta, amelyek megtizedelik az orosz tankállományt Ukrajnában."

"teljesen új, 130 milliméteres főágyút kapott, amely akár 50 százalékkal növelheti a lőtávolságot"

"A Panther alapfelszereltsége négy négykopteres drón, amelyek a felderítésen és megfigyelésen kívül az aktív védelmi képességhez is hozzájárulnak. Hangsúlyos jellemző, hogy a jármű mindössze 59 tonnát nyom"

Nem igaz, hogy ezt az írást komolyan veszitek és megint kezdődik...
Engedd el ez csak az év végi faszság! :rolleyes:
Amúgy nem tartom kizártnak, hogy a Rheinmetall kapcsán az ukrán Lynx sztorit felmelengető írásom-videóm kissé Papiék tyúkszemére lépett és most hirtelen rendeltek is egy ilyen cikket ellensúlyozásképp :D Vagy csak éppen a VG ült fel a beérkező Leo 2A7HU-k kapcsán tapasztalható hazai hype vonatra. Akármelyik is legyen, nekem kurvára fura, hogy hirtelen eszükbe jut egy két hetes interjú Bobóval, majd írnak arra hivatkozva egy olyan cikket amilyent

Amúgy nem tartom kizártnak, hogy a Rheinmetall kapcsán az ukrán Lynx sztorit felmelengető írásom-videóm kissé Papiék tyúkszemére lépett és most hirtelen rendeltek is egy ilyen cikket ellensúlyozásképp :D Vagy csak éppen a VG ült fel a beérkező Leo 2A7HU-k kapcsán tapasztalható hazai hype vonatra. Akármelyik is legyen, nekem kurvára fura, hogy hirtelen eszükbe jut egy két hetes interjú Bobóval, majd írnak arra hivatkozva egy olyan cikket amilyent
Mennyien olvasták és látták?

• Tetszik
Reactions: nyugger
Írhatnál egy olyat ahol meg próbálod kitalálni mekkora mennyiséget veszünk hátha. Kiböki :oops: :D

Mennyien olvasták és látták?
Olvasottsági adatot sajna én nem látok, de a videót nagyjából eddig úgy 20 ezren látták úgy hogy 154 ezer esetben jelent meg a kezdőlapon. Nem rossz, de érezhető már a december.
Írhatnál egy olyat ahol meg próbálod kitalálni mekkora mennyiséget veszünk hátha. Kiböki :oops: :D
Adtál most ezzel egy ötletet, de magyar témát most egyelőre nem terveztem pedzegetni - a grúziai Mi-24-ek nem érnek annyit -, maximum majd mikor a Leo 2 kerül sorra, akkor ott a magyar szálat is felmelegítem
Akkor viszont maradt a hype vonat, hogy u-u harckocsi érkezett, gyorsan Pista írjunk mi is valamit

Olvasottsági adatot sajna én nem látok, de a videót nagyjából eddig úgy 20 ezren látták úgy hogy 154 ezer esetben jelent meg a kezdőlapon. Nem rossz, de érezhető már a december.

Adtál most ezzel egy ötletet, de magyar témát most egyelőre nem terveztem pedzegetni - a grúziai Mi-24-ek nem érnek annyit -, maximum majd mikor a Leo 2 kerül sorra, akkor ott a magyar szálat is felmelegítem

Akkor viszont maradt a hype vonat, hogy u-u harckocsi érkezett, gyorsan Pista írjunk mi is valamit
Az a baj hogy most van kf-51nek is aktualitása ha most nem kezdik el feszegetni akar te vagy más újságíró akkor már nem is fog többet elárulni, mert ezzel most úgy vannak fent hogy kezeltek a témát egy ideig legalábbis amennyire ismerem a gondolkodásukat

Lehet, hogy ez nem éri el az RM ingerküszöbé.