Aha, szóval LOB ingnore-on van nálad.![]()
LRMV details the Italian Army MBT and AIFV programmes - EDR Magazine
Laurent Sissmann, CEO of LRMV explained: “The JV will receive the contracts from the MoD and from the Italian Army.www.edrmagazine.eu

Aha, szóval LOB ingnore-on van nálad.![]()
LRMV details the Italian Army MBT and AIFV programmes - EDR Magazine
Laurent Sissmann, CEO of LRMV explained: “The JV will receive the contracts from the MoD and from the Italian Army.www.edrmagazine.eu

Hát már van aláírt szerződésük amihez képest késhetnek?Az olaszok beszerzésében, természetesen
Csak legyen rendes passzív páncélja az egzotikus, apfsds pusztító strikeshield mögött....amúgy nem hinném hogy lesz HERO rajta mert az olaszok pont GLR Vulcano lőszert fejlesztenek hozzá.
Ezt Vulcano-120-ast nem értem. 20 km-re lő majd el a hk. ágyú? Önjáró tüzérség is lesz egyben a KF51?
A Vulcano 76, 127 és 155-ből kiindulva ez egy rakéta-póthajtású irányított lövedék lehet.Ezt Vulcano-120-ast nem értem. 20 km-re lő majd el a hk. ágyú? Önjáró tüzérség is lesz egyben a KF51?
A HERO helyett, lövegből indítva, és komoly(abb?) cucnak tűnik a meglévők leírását olvasva. mozgó, statikus célpontok, NLOS 3-ik fél általi rávezetés,IR/SAL senzor..etcEzt Vulcano-120-ast nem értem. 20 km-re lő majd el a hk. ágyú? Önjáró tüzérség is lesz egyben a KF51?
Ezt Vulcano-120-ast nem értem. 20 km-re lő majd el a hk. ágyú? Önjáró tüzérség is lesz egyben a KF51?
Mint a frankok NLOS lőszertervezete az ASCALON ágyúhoz. Azt hiszem azzal nem haladtak aztán, de rég néztem.A Vulcano 76, 127 és 155-ből kiindulva ez egy rakéta-póthajtású irányított lövedék lehet.
Egészen harckocsi kinézete van.Állítólag így fog kinézni az olasz panther
![]()
A képre nem ez van írva olaszul: számítógépes kép az új olasz MBT (I-MBT) LEHETSÉGES konfigurációjáról.Állítólag így fog kinézni az olasz panther
![]()
A torony oldalán?Egészen harckocsi kinézete van.
Na és mi a helyzet a magyar kf51 evo-val?
Szépen csendben megszűnt a szándék?
Szerk.: aps nincs rajta?
A torony hátsó részén oldalt strikeshield téglák vannak.Besugárzás jelzők?
rá van írva hogy nem az, legalábbis nem biztos hogy ilyen lesz! Erre itt meg elkezdik egyesek megszakérteni...De ez nekem tűnik hivatalos grafikànak.

Mert vsz nem pontosan ez lesz, de hasonló ez az RID valami olasz haditechnikai folyóirat lehet...rá van írva hogy nem az, legalábbis nem biztos hogy ilyen lesz! Erre itt meg elkezdik egyesek megszakérteni...![]()
Ez az rm tornyából van kirajzolva ami elvileg nem lesz rajta. Ez valaki művészi elkèpzelése.Mert vsz nem pontosan ez lesz, de hasonló ez az RID valami olasz haditechnikai folyóirat lehet...
Majd ha a NATO előírja hogy kell még harckocsi meg kötelező 3% körül költeni, akkor valszeg felpörög.Egészen harckocsi kinézete van.
Na és mi a helyzet a magyar kf51 evo-val?
Szépen csendben megszűnt a szándék?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..