https://www.rt.com/business/376067-russia-china-jets-delivery/
Úton vannak másr az S-400asok is. (3év)
Úton vannak másr az S-400asok is. (3év)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már meg lett osztva a J-20 topikban.Felforgatja a légteret a kínai lopakodó
http://index.hu/tech/2017/02/05/felforgatja_a_legteret_a_kinai_lopakodo/
útórendelés 30 db L-265M10-02 Khibiny-M ECM 54 M Usd értékben
Ha igaz lesz, akkor gondolom ez is azért van, mert bár Kína tud legalább olyat az elektronikai hadviselés terén, mint az Oroszok, csak ez az ami integrálható a már kifutóban lévő Rus eredetű maradék szuhojokhoz, meg a most frissen beszerzett(amúgy darabszámra kevesebb) Szu-35 höz !Erről van valamilyen forrás?
Más téma. Tovább folyik a haderőcsökkentés, bő 200 000 fővel.
http://www.scmp.com/news/china/dipl...al&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
Ha igaz lesz, akkor gondolom ez is azért van, mert bár Kína tud legalább olyat az elektronikai hadviselés terén, mint az Oroszok, csak ez az ami integrálható a már kifutóban lévő Rus eredetű maradék szuhojokhoz, meg a most frissen beszerzett(amúgy darabszámra kevesebb) Szu-35 höz !
Így van, logikus következtetés. Illetve számomra még azt is jelenti, hogy az a Kína, amely sorozatban gyárt AESA radart a vadászgépeihez, és sokan így TE is meg vagy róla győződve, hogy a fedélzeti avionika terén LEGALÁBB ott tartanak ahol az Oroszok, pl. az elektronikai hadviselés terén MÉG nem tudnak olyat, pláne jobbat gyártani, mint az Oroszok. Na ilyenekre gondoltam többek közt, mikor azt írtam, hogy én össz fegyverrendszerként nagyon nem tenném MÉG a pénzem a Kínai J-11B re, hiába van benne AESA radar, meg régóta integrált ARM -es kínai PL-12 sisakdisplay lófütty, MÉG azért Kína veszi a technológiát az Oroszoktól, és nem fordítva...Ami azt jelentheti, hogy vagy nem kapták meg a Szu-35-höz ezt a rendszert (amit kétlek), vagy a meglévő Szu gépeket akarják modernizálni, tehát még üzemben kívánják őket tartani ameddig lehet.
Így van, logikus következtetés. Illetve számomra még azt is jelenti, hogy az a Kína, amely sorozatban gyárt AESA radart a vadászgépeihez, és sokan így TE is meg vagy róla győződve, hogy a fedélzeti avionika terén LEGALÁBB ott tartanak ahol az Oroszok, pl. az elektronikai hadviselés terén MÉG nem tudnak olyat, pláne jobbat gyártani, mint az Oroszok. Na ilyenekre gondoltam többek közt, mikor azt írtam, hogy én össz fegyverrendszerként nagyon nem tenném MÉG a pénzem a Kínai J-11B re, hiába van benne AESA radar, meg régóta integrált ARM -es kínai PL-12 sisakdisplay lófütty, MÉG azért Kína veszi a technológiát az Oroszoktól, és nem fordítva...
Szerintem abból indúljunk ki amit látunk. Kínai gyártású gépen nem látni orosz zavarókat.