A legszebb része a történetnek, hogy egy atomtengeralattjáró, aminek a testármérője bőven 7 méter fölött van, felúszik az 5 méter mély folyón, az ország közepébe, hogy ott láthatatlanúl elsüllyedjen, miközben tengeri próbákat végez...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tom ClancyA legszebb része a történetnek, hogy egy atomtengeralattjáró, aminek a testármérője bőven 7 méter fölött van, felúszik az 5 méter mély folyón, az ország közepébe, hogy ott láthatatlanúl elsüllyedjen, miközben tengeri próbákat végez...
egy biztos az kiderült hogy a kinai flotta minden eggyes eleme nyomon van követve nem csak állami szereplők által.A legszebb része a történetnek, hogy egy atomtengeralattjáró, aminek a testármérője bőven 7 méter fölött van, felúszik az 5 méter mély folyón, az ország közepébe, hogy ott láthatatlanúl elsüllyedjen, miközben tengeri próbákat végez...
Én tudom mi történt.A legszebb része a történetnek, hogy egy atomtengeralattjáró, aminek a testármérője bőven 7 méter fölött van, felúszik az 5 méter mély folyón, az ország közepébe, hogy ott láthatatlanúl elsüllyedjen, miközben tengeri próbákat végez...
Képzelgés helyett, próbáljuk már meg értelmezni az esetet. Leírtam, hogy az első megjelent Koreai hírben szó nem volt atom tengeralattjáróról.A legszebb része a történetnek, hogy egy atomtengeralattjáró, aminek a testármérője bőven 7 méter fölött van, felúszik az 5 méter mély folyón, az ország közepébe, hogy ott láthatatlanúl elsüllyedjen, miközben tengeri próbákat végez...
Sunken Chinese submarine was a new hybrid nuclear-conventional attack boat, U.S. says
China’s naval buildup now includes a new class of attack submarine that employs both conventional and nuclear propulsion, according to defense officials.www.washingtontimes.com
zavaros ez az egészThe new Zhou-class submarine was confirmed by the Pentagon last week after one of the boats was seen in satellite images partially submerged beside the pier as the result of an unknown mishap.
Mai napig sem láttam azt a képet, ahol félig el van süllyedve...
Ez a hibrit atom/hagyományos tengeralattjáró valami olyasmi mint hibrid gőz/villany-mozdony.
Speciel az, hogy nem hozzák nyilvánosságra a képet attól még létezhet. Eddig modern kormányzati műhold kép csak egy ízben került nyilvánosságra, amikor anno egy sikertelen Iráni rakéta inditás maradványait twittelte ki Trump.The new Zhou-class submarine was confirmed by the Pentagon last week after one of the boats was seen in satellite images partially submerged beside the pier as the result of an unknown mishap.
Mai napig sem láttam azt a képet, ahol félig el van süllyedve...
Ez a hibrit atom/hagyományos tengeralattjáró valami olyasmi mint hibrid gőz/villany-mozdony.
Igen, csakhogy a cikk hivatkozik egy fotóra, arra, amin a daru árnyéka látható. Sőt lényegében a fotóval kezdik.Speciel az, hogy nem hozzák nyilvánosságra a képet attól még létezhet. Eddig modern kormányzati műhold kép csak egy ízben került nyilvánosságra, amikor anno egy sikertelen Iráni rakéta inditás maradványait twittelte ki Trump.
Igen, csakhogy a cikk hivatkozik egy fotóra, arra, amin a daru árnyéka látható. Sőt lényegében a fotóval kezdik.
És a következő képaláírással tálalják:
This satellite image from Planet Labs PBC shows what appears to be a sunken Chinese submarine at a shipyard near Wuhan, China, June 15, 2024. (Planet Labs PBC via AP)
Sunken Chinese submarine was a new hybrid nuclear-conventional attack boat, U.S. says
China’s naval buildup now includes a new class of attack submarine that employs both conventional and nuclear propulsion, according to defense officials.www.washingtontimes.com
Nem nagyon értem, hogy mit is szeretnél?Az nyilvánvaló tévedés.
Komolyan nem értem, miért nem tudjátok magatoknak összerakni a sztorit, a rendelkezésre álló képekből, ahelyett, hogy mindent szóról szóra vennétek, ami egy publikacióban megjelenik.
Igen, kivéve a rajzot a Type-039C-ről. Ezt már igazán nem kéne idekeverni, mivel a cikkírók, nem erről beszélnek, hanem egy teljesen új Zhou osztályról.ezek már voltak?
már nem tudom követni.
Én az égvilagon semmit, te vagy az aki már sokadjára értetlenkedsz, hogy mennyire zavaros neked még mindig az egész..Nem nagyon értem, hogy mit is szeretnél?
há' de ugyan ott van, ahol elsüllyedt az izéIgen, kivéve a rajzot a Type-039C-ről. Ezt már igazán nem kéne idekeverni, mivel a cikkírók, nem erről beszélnek, hanem egy teljesen új Zhou osztályról.
A Type-039 széria Yuan osztály és ennek a legújjabb változata a C.
SirHiggins mondta, hogy zavaros az egész, nem én. Én azt mondom, hogy ökörség az egész.Én az égvilagon semmit, te vagy az aki már sokadjára értetlenkedsz, hogy mennyire zavaros az egész..
És? Erre mondtam azt, hogy: post hoc ergo propter hoc. Vagyis egy logikai hiba, mikor két egymást követő esemény közé ok okozati összefüggést teszel.há' de ugyan ott van, ahol elsüllyedt az izé
tehát elsüllyedt egy Type039-CSirHiggins mondta, hogy zavaros az egész, nem én. Én azt mondom, hogy ökörség az egész.
És? Erre mondtam azt, hogy: post hoc ergo propter hoc. Vagyis egy logikai hiba, mikor két egymást követő esemény közé ok okozati összefüggést teszel.
Reggel felket a nap és rá öt percre eleredt az estő, tehát azért esett az eső, mert felkelt a nap. Marhaság, egyiknek nincs köze a másikhoz. Eshetett volna öt percel napfelkelte előtt. Akkor meg azt következtetted volna, hogy azért kelt fel a nap, mert esett az eső?
Van két fényképed, amik közül az egyik gagyi módon manipulált és egy rakás néha még egymástól is eltérő narratívan.