Valószínű így lesz volt is róla szó kínai topicban .Előbb-utóbb lesz. És nagy valószínűséggel hamarabb, mint mérhető mennyiségben szolgálatba állított T-14.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valószínű így lesz volt is róla szó kínai topicban .Előbb-utóbb lesz. És nagy valószínűséggel hamarabb, mint mérhető mennyiségben szolgálatba állított T-14.
Valószínű így lesz volt is róla szó kínai topicban .
Találsz benne valami érdekeset?Végigfutottam a Kínai topic-ot, de nem emlékszem rá.
Találsz benne valami érdekeset?
PLA Next Generation Main Battle Tank
I think it's now time to open a dedicated thread for PLA's next-gen MBT that is currently under development. We do not yet have enough concrete information to go on except a few hints and tidbits confirming its existence and some very general outlines. Scant Information hints at a reduced crew...www.sinodefenceforum.com
Ezek már esment egy orosz tankkal álmodtak ! Echte T90M ! LOLValószínű így lesz volt is róla szó kínai topicban .
Nem értek oroszul.
Nem értek oroszul.
Ezek az összesített típusonkénti szovjet tankgyártási számok évente?
Miért van 3 külön oszlop a T-72-esnek?
A ZTZ 99-es a nyilvánosságra került Kínai anyagok szerint is ténylegesen egy T-72-es klón, T-72M az alapja, amin az öntött serpenyő tornyot szögletes, hegesztett, és dobozra cserélték
Én ebben azért nem vagyok biztos. Ugyanis a ZTZ-96 tornya is eredetileg egy szögletesített öntvény aminek az elejére páncéldobozokat heggesztettek.
Szerintem az akkori megoldás is ugyan ilyen hibrid megoldás volt.
Persze a későbbi modelleken lehet, hogy már full heggesztett, de az első példányok esetén szerintem hibrid megoldás volt.
Az # 1033-as hozzászólásomban is van kettő kép, egymás mellé állított eredeti T-72-es, és a ZTZ-99-es protó. Daqingshan, Belső Mongólia, Baotou harckocsigyárnál készült.
További képek is vannak:
Csak összehasonlítás képpen így néz ki egy heggesztett torony, látszanak a varratok:
A Type-96-é nem ilyen.
T-90A torony ez ?
Azt, hogy Kína lesz a 2., náluk van akarat, addig az Oroszok elvannak, mint a befőtt, és tönkre is mennek. Ott lesznek egy 4. helyen, de megalázó nekik.
Jó kérdés!Vajon maradnak az orosz módi 125mm-es lőszernél?