Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem ez nem is volt kérdés, már csak az 105mm ágyút látva..A legújabb ZTZ-201 tank a kínai T-55, T-62 és T-72 társait váltja fel.
Értsük! Tehát ez nem váltja a type 99a2 ! Az egy másik kategória !
Ezt még nézd meg. Nem tudom, mennyire hiteles, mint forrás, inkább találgatásként kezelem? A képanyag eléggé összeollózott Armata is van benne, meg T-80 töltőberendezés.Még a múlt héten akartam felvenni egy videót a ZTZ-201-ről, de sikeresen elkaptam valami vonatos dögkórt, aztán itthon pusztulok. Ha holnapra vállalható hangom lesz, akkor szombatra, ha nem, akkor remélhetőleg hétfőre jövök vele.
És, ha tényleg úgy van, mint, ahogy a fenti elemzésben van, akkor hosszú évtizedek óta ez az első harckocsi, melynek szintén kétfős személyzete van.
Infók az új hk illetően már évek óta szivárognak. Az egyik ilyen szivárogtatásban pár másodpercig megjelenik egy szimulátor belseje és az két személyes. Gondolom ez az alapja a találgatásnak.Szerintem 3 fős a személyzet.A két oldalsó búvonyilás között van egy előrenéző periszkóp.Az lehet a lövészé,búvónyilás nélkül.Két fős személyzet egyértelműen kevés egy normális hk-nak.
Én a néhai XM1202 programot látom megvalósúlni ezzel a járműcsaláddal.Konstrukciósan egyértelműen az M1 TTB mintáját követi.Persze mai technológiával.
Ez a leggyengébb pontja az egész fejlesztésnek. Sokan fejlesztettek eddig távirányításos tornyú hackocsikat és mostanáig minde megbuktak. Az Armatával nem tudom, hogy mi a helyzet.Személyes véleményem meg továbbra is az,hogy egy hk-nak nem lesz jó a távirányitott személyzet nélküli torony.
Mikor ennyi elektronikus kütyüd van, lehet megéri.És számomra elég kérdéses dolog a hibrid hajtás is.
Gondolj Zorawar-ra, az indiai könnyű tank fejlesztésre... lehet hogy ezt is oda a hegyi terepre szánják?Igazából én nem nagyon tulajdonítok neki nagy harcértéket
Egyrészt igen,oda.Kina határai jórészt hegyvidékiek.Déli stratégiai irányban csak hegyvidékek vannak.Type62 se véletlenül lett kifejlesztve.Gondolj Zorawar-ra, az indiai könnyű tank fejlesztésre... lehet hogy ezt is oda a hegyi terepre szánják?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..