Kínai harckocsik

Basszus ez valami zombi apokalipszis tűélő jármű?:eek:

Le nouvel IFV lourd proposé par NORINCO, développé sur le châssis du char VT-4. On notera les deux tourelles téléguidées à l’arrière et le blindage lourdement renforcé à l’avant.
Dzn94xvUYAEB5b0.jpg

Dzn94xpU0AAp5dl.jpg

Dzn94xuUwAAxMYe.jpg

• Tetszik
Reactions: gacsat and Python
Érdekes ez a grefén dolog. Baírtam a googelva China graphene és a sok találat közül megakadt ezen a szemem:
https://www.graphene-info.com/new-graphene-industrial-park-china-nears-completion
Lasan befejeződik egy ipari park 1,57 milliádból. Ez csak és kizárólag graféntermelésre, innovációra stb. alapúl.
https://www.graphene-info.com/new-graphene-industrial-park-china-nears-completion
a youtubon is sok érdekes dolog van
Lehet sikerült áttörést elérniük az ipari termelés terén.
A koreaiak a menők a témában. Ők tartják a szakiszili rekordot is. Grafénből (eddig úgy tudtam) 2mili hosszú szál volt a legnagyobb előállított darab. Ennél a méretnél vagy tíz évre leragadtak. Úgy egy hete hallottam egy 55 centis darabról, de nem hiszem el.

Érdekes ez a grefén dolog. Baírtam a googelva China graphene és a sok találat közül megakadt ezen a szemem:
Lasan befejeződik egy ipari park 1,57 milliádból. Ez csak és kizárólag graféntermelésre, innovációra stb. alapúl.
a youtubon is sok érdekes dolog van
Lehet sikerült áttörést elérniük az ipari termelés terén.
Kizárt, hogy áttörést értek volna el. Kína a selyem feltalálása óta semmiben sem első.

Nem német minőség, nem véletlen hagyta el a görgőt a biathlonon, amikor a RÁBA-ban dolgoztam, bajoroktól jött süllyesztékben kovácsolt fogaskerék, amin bázisfelületet esztergálni, utána fúrni, CNC-zni kellet, a kicsi kínai azt mondta, hogy a bajor árban ő leszállítja megmunkálva, hozzot is próbadarabot, meg is köszönték, hogy kenje a hajára, el lehet képzelni, mekkora blama egy ilyen ótvar alkatrész miatt megálló JohnDeer óriástraktor.
Mint a román csapágy a kögyóban (Richter). Annyit értek el vele, hogy utána úgyis meg kellett venni a kanadait, és kétszer kellett szétszedni a háznyi készüléket.

• Tetszik
Reactions: borisz
Basszus ez valami zombi apokalipszis tűélő jármű?:eek:

Le nouvel IFV lourd proposé par NORINCO, développé sur le châssis du char VT-4. On notera les deux tourelles téléguidées à l’arrière et le blindage lourdement renforcé à l’avant.
Dzn94xvUYAEB5b0.jpg

Dzn94xpU0AAp5dl.jpg

Dzn94xuUwAAxMYe.jpg
Szvsz ez egy nehéz ifv akar lenni,a BMP3 toronykoppintás van rajta.Manapság oriási probléma a gyalogsági páncéltörő eszközök,RPG féleségek.A hátsó gá?ngp? páros területlefogásra azért lehet rajta.4.generációs/hibridhadviselésre tervezve.Annó a Mardernek is volt,de levették.De a Ratel is el lett látva hátsó gp állással.

Nem épp, nézd meg jobban.
Megnéztem.100milis ágyú,30milis gá párhuzamositva.Hosszú előrész,csillagkerék elöl-orrmotor.Hüttő viszont háttul.Hátsórészt nem látni rendesen,de simán lehet egy extra vastag rámpa.Valószinűleg a NERA boritás miatt.Torony mögött elég hely van egy deszanttérnek,5-6 katonának.Erös ppáncélzat,Ebböl nekem egy nehéz gyalogsági harcjármű jön ki.

Megnéztem.100milis ágyú,30milis gá párhuzamositva.Hosszú előrész,csillagkerék elöl-orrmotor.Hüttő viszont háttul.Hátsórészt nem látni rendesen,de simán lehet egy extra vastag rámpa.Valószinűleg a NERA boritás miatt.Torony mögött elég hely van egy deszanttérnek,5-6 katonának.Erös ppáncélzat,Ebböl nekem egy nehéz gyalogsági harcjármű jön ki.
Mármint a torony. Nem a BMP-3 tornynának a másolata, hanem a BMD-4 Bakhcha-U tornyán alapul. A BMP-3 torony kerek, ez meg szögletes. Aztán az elektronika meg főleg nem ugyanaz.

Mármint a torony. Nem a BMP-3 tornynának a másolata, hanem a BMD-4 Bakhcha-U tornyán alapul. A BMP-3 torony kerek, ez meg szögletes. Aztán az elektronika meg főleg nem ugyanaz.
A kinai ZBD04 IFV torony erősitett változata van rajta.Az meg a BMP3/BMD4 fegyverrendszerét tartalmazza,de azért persze nem teljesen ugyanaz.
ZBD-04A_Turret_front_20170919.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Állítólag amit mi reaktív páncélzatnak hiszünk a torony két oldalán lévő kötényezésen, nem más mint 5 cm vastag kompozit páncéllapok: 3 cm acél + 2 cm aluminium+oxid.
ztz99ceramic.jpg

• Tetszik
Reactions: Pogány and fip7