Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
NATO nem nézné jó szemmel , Még a telefonjaik is veszélyesek a NATO-ra nézveAmúgy ha a kínaiaknak ennyi fasza kis drónja van akár vehetnénk tőlük is!?
Egy jó biznisz érdekében bármi! Szerintem ezt odaadnám hazai gyártásra mindenestől együtt! Volna ezekben K+F-i potenciál is, nem lenne az annyira rossz!NATO nem nézné jó szemmel , Még a telefonjaik is veszélyesek a NATO-ra nézve
Ja adnák a Maoék abban nem lenne hiba,dehogy az összes magyarországi hadgyakorlatot illetve bármilyen műveletet ahol a kínai drón előfordul real time látnák a Kínaiak Sanghaj alsón az teljesen biztosEgy jó biznisz érdekében bármi! Szerintem ezt odaadnám hazai gyártásra mindenestől együtt! Volna ezekben K+F-i potenciál is, nem lenne az annyira rossz!
Biztosan össze lehetne hozni hogy NATO kompatibilis legyen! Nem tudom elképzelni, hogy ne menne! A másik ami költséges dolog a fegyverek integrálása! De amúgy nem rossz kis cuccok vannak ott is, érdemes lenne szétnézni!Ja adnák a Maoék abban nem lenne hiba,dehogy az összes magyarországi hadgyakorlatot illetve bármilyen műveletet ahol a kínai drón előfordul real time látnák a Kínaiak Sanghaj alsón az teljesen biztos
Hidd el,hogy a kínaiak is azt szeretnék mindennél jobban,hogy NATO kompatibilis legyenBiztosan össze lehetne hozni hogy NATO kompatibilis legyen! Nem tudom elképzelni, hogy ne menne! A másik ami költséges dolog a fegyverek integrálása! De amúgy nem rossz kis cuccok vannak ott is, érdemes lenne szétnézni!
Nem győztél meg! Én már drónt szeretnék látni idehaza! BármiáronHidd el,hogy a kínaiak is azt szeretnék mindennél jobban,hogy NATO kompatibilis legyen
Szerintem még piacot kutatnakNem győztél meg! Én már drónt szeretnék látni idehaza! Bármiáron
Tudom, de már rohadt idegesítő!Szerintem még piacot kutatnak
Nyugi a Földel most végeztek,biztos információim szerint most jönnek a Vulkániak,Romulánok stbTudom, de már rohadt idegesítő!
A Vulkán megsemmisült! Kérlek szólj nekik feleslegesen oda ne menjenek csak sz időt húzzák!Nyugi a Földel most végeztek,biztos információim szerint most jönnek a Vulkániak,Romulánok stb