Kínai repülőgép-hordozók

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

114709dlmgqnhijiyjiqhr.jpg

114709hgzpvfcpag2xcixa.jpg

114710a5ybyhr78x2crbw5.jpg

114711crr0b3305efe9ae0.jpg

114712pg3gzo3tpt353yob.jpg

Elnézve ezeket a képeket az amerikai Great White Fleet jutott eszembe. Vajon pár évtized múlva a PLAN lesz a világ legnagyobb, legerősebb flottája? Az biztos, hogy jó úton haladnak efelé.

Mit tehettek del a fépre ami annyira titkos?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Valamikor réges-régen, megvan akár tíz éve is, a legjobb kínai fegyverekkel foglakozó oldal a sinodefence volt. Nagyon jól összeszedett és strukturált oldal volt, leírásokkal számokkal, minden.
Aztán egyszer csak megváltozott és elveszítette eredeti felépítését és végül lekerültek róla ezek az adatok.
Talán volt valamilyen tulajdonosváltás és az új tulaj pacifistább beállítottságú volt, vagy valami ilyesmi. Az után gyakorlatilag űrkutatásra állt át az oldal.
Remélem most visszacsinálják.

• Tetszik
Reactions: grabo112
Valamikor réges-régen, megvan akár tíz éve is, a legjobb kínai fegyverekkel foglakozó oldal a sinodefence volt. Nagyon jól összeszedett és strukturált oldal volt, leírásokkal számokkal, minden.
Aztán egyszer csak megváltozott és elveszítette eredeti felépítését és végül lekerültek róla ezek az adatok.
Talán volt valamilyen tulajdonosváltás és az új tulaj pacifistább beállítottságú volt, vagy valami ilyesmi. Az után gyakorlatilag űrkutatásra állt át az oldal.
Remélem most visszacsinálják.

Akkor ezért keresem hiába a régit! Az tényleg nagyon jó volt, eddig azt hittem hogy csak én nem találom, próbáltam mindenféle domain-nel rákeresni, de hiába.

• Tetszik
Reactions: Mackensen
Nem, sajna átalakították. Még írtam is nekik, hogy csinálják vissza, meg ilyenek :D
Az az oldal iskolapéldája volt annak, hogyan kell egy ország hadseregéről szüló oldalt felépíteni. A fegyverek nem csak kategóriák szerint voltaks strukturálva, hanem mondjuk a flotta esetében évszámok szerinti lebontásban is megvoltak az adatok, hogy miből mennyit rendszeresítettek és miből mennyit vontak ki.

Nem volt máshol hely ahova tegyék :) A tetején a radarnak mennyire tenne jót az a rángatás ami fel-leszálláskor van? Jócskán meg kell erősítsék azt a részt, ha enm akarják egszercsak letörjön.

Nem volt máshol hely ahova tegyék :) A tetején a radarnak mennyire tenne jót az a rángatás ami fel-leszálláskor van? Jócskán meg kell erősítsék azt a részt, ha enm akarják egszercsak letörjön.

Hát gondolom az egész törzsszerkezetet meg kell erősíteni. De ebből az derül ki, hogy valahol kell lenni egy igazi gép is és most képezik a kezelőszemélyzetet, hogy az igazi hordozón is tudják üzemeltetni a gépet.

Szerintem ellopták már hozzá a know-how-t az E-2-t alapul véve, hogy kell ezt kialakítani. Amit más már több évtizede kitalált, és sikerrel üzemeltet, azt ők én biztos vagyok benne, hogy el is tudják lopni :P!

Ehhez miért kellene ellopni? Kb az egyetlen logikus, kivitelezhető méret és kialakítás fedélzeti légtérellenőrzőnek. A szovjetek is ugyanilyet csunáltak volna (az bőven lehet, hogy annó megvették a Yak-44 terveit).