Valamikor réges-régen, megvan akár tíz éve is, a legjobb kínai fegyverekkel foglakozó oldal a sinodefence volt. Nagyon jól összeszedett és strukturált oldal volt, leírásokkal számokkal, minden.
Aztán egyszer csak megváltozott és elveszítette eredeti felépítését és végül lekerültek róla ezek az adatok.
Talán volt valamilyen tulajdonosváltás és az új tulaj pacifistább beállítottságú volt, vagy valami ilyesmi. Az után gyakorlatilag űrkutatásra állt át az oldal.
Remélem most visszacsinálják.
Nem volt máshol hely ahova tegyékA tetején a radarnak mennyire tenne jót az a rángatás ami fel-leszálláskor van? Jócskán meg kell erősítsék azt a részt, ha enm akarják egszercsak letörjön.
Szerintem ellopták már hozzá a know-how-t az E-2-t alapul véve, hogy kell ezt kialakítani. Amit más már több évtizede kitalált, és sikerrel üzemeltet, azt ők én biztos vagyok benne, hogy el is tudják lopniNem volt máshol hely ahova tegyékA tetején a radarnak mennyire tenne jót az a rángatás ami fel-leszálláskor van? Jócskán meg kell erősítsék azt a részt, ha enm akarják egszercsak letörjön.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..