Feltünt másnak is, hogy ez a legbékésebb topik ezen a forumon?
Semmi anyázás, nácizás, komcsizás, NERezés, O1Gézés, epicezés, zsidózás. Csak béke, nyugalom, eszmecsere.Mindenki hálás minden új hírért....
.Na ez is kész !
![]()
.
Nem tudom, aki ennek örül, az minek örül. Ha valaki komoly veszélyt jelent a világbékére, és szinte minden szomszédja felé területi követelése van, az Kina.
Amúgy bocs srácok a képen a type 002 átszerkesztve .Szép, letisztult vonalai vannak.
Írták is hogy bár szélesebb de rövidebb lesz.
.Amúgy bocs srácok a képen a type 002 átszerkesztve .
Visszatérve hogy hogy minek örülünk? Ez egy hadtech oldal és én inkább annak örülök hogy van egy másik ország is aki képes olyan szép nagy hordozót építeni mint a jenki .Ez teszi még színesebbé a hadtech oldalt ! Az oroszoktól mit látnánk ? Szép nagy dicső ígéreteket és maketteket ! Hála istennek nem voltam olyan felnőtt a 90-es -2000 években hogy hogy érdekeljen ennyire ! Milyen komoly fejelsztés volt kínának a 90 években vagy az oroszoknak a 2000 évek közepéig ? Mikor a jenkinek már volt f-22-se az orosz még csak a 4++ gen gépét tesztelte . Most eljutottak oda hogy ők a 3-sik ország akinek majdnem hogy van SAJÁT 5 gen gépe.
Jelenleg igen.Épkézláb és európai ellentmond egymāsnak....![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..