Most látom, hogy utólag bővült a hozzászólásod.Nemzeti parkot értesítheted meg akiknek eddig is szoltál.
Valamint az önkormányzatot is értesítsd.
Egyszer egy kis alföldi lápocskát én is probáltam megmenteni, azt a környékbeliek telehordták sittel hogy legyen hol parkolni a gépekkel. Semmi nem történt, mert nem lápként volt nyilvántartva. Az nem volt zavaró senkinek hogy nem a saját területükre hordják a jóemberek a sittet.
Nálunk is kicsit hasonló a helyzet, a kedves gazdák ide is hordtak ki sittet vagy 4-5 helyre, de “csak” olyan 20-30 köbméterről van szó. A másik kedvenc a zöldhulladék, ebből is hasonló mennyiség van kihordva. Mivel az önkormányzat nem intézkedett, szóltam a járási hivatalnak, most ők folytatnak le a földhasználókkal szemben eljárást. Mondanom se kell, a legtöbb helyen - bár már áprilisban lejárt az eltakarításra adott határidő - még mindig ott van a szép kis kupac.
Igazából ők fognak szarul járni, mert adóként behajtható a bírság összege vagy adott esetben az ingatlanra ráterhelhető… Szóval most várok kíváncsian.