Szerintem a Tyoták, Land Roverek ára nagyon megnőtt. A Nivátmeg nem nagyon tudják egy fapados Duster alatt adni és attól függetlenül, hogy nekem nagy kedvencem a forma még a tömegízlésnek a Dacia jobban megfelel -meg lehet, hogy nagyobb is a komfortja, nagyobb vagy modernebb a motorválaszték, vagy jobba PR. Szóval viszonylag érthető. Azokon a területeken is változik az emberek ízlése, igénye; betör a nyugati civilizációs métely.Ami engem meglepett, az az hogy eltüntek a Niva-k, Toyota-k, Land Roverek,stb az isten hàta mögötti területeken.
Pedig a régi, 80-90-es évek beli gyàrtmànyok még nagyon bírtàk.
Dacia Duster.
De mindenhol...
Àzsia , D amerika, Afrika....
Duster.
És bírják. Még nem hallottam hogy köpködnék.
Másik oka, hogy törpenövésűek. Nekem 15 km-en is már kényelmetlen volt teljesen hátratolt üléssel. Egy szűk szar. Még azt is elnézném neki, hogy francia, azt is, hogy román; de egy puffasztott rizs, kb akkora helykínálattal, mint egy Trabant -legalábbis az nyomta utoljára ennyire a lábam.
Megveszik az öregek,hogy milyen tök jó lesz, hogy magas, meg fiatalos dizájn (mindig a fiataloknak szánják ezeket, aztán öregek veszik), majd rájönnek, hogy a küszöbmerevítésen már csak jajgatva húzzák át a lábukat, de mire rájönnek, kiszállni a bizniszből már csak akkora bukóval tudnák,amit már nem akarnak nagyon bevállalni, mert ebben az árkategóriában nagyon már nincs is más, magasabb platformos, ilyen méretű autó.