Ez simán robbant akkorát, mintha alá raktak volna fél kg TNT-t....
Képzeld ha benne ülsz....
Nem is vennék soha EV-t. Itt van két robbanás a videó elején és 01:03-nál. egyiktől 5 métert repül a másik meg tüzijátékozik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez simán robbant akkorát, mintha alá raktak volna fél kg TNT-t....
Képzeld ha benne ülsz....
Főleg ha segítenek benne,nemcsak a kínai EV meg a Tesla S modell követ el random seppukut.
@reich_und_roll azért egy 'bocs' jól esett volnaFigyumár, az megvan, hogy én nem defenderről beszélek, hanem Ineos Grenadier-ről?
Már meg ne haragudj Szőr, de azért mert te otthon ülve a macska fülét vakargatva, mákos bejglitől félkómás állapotban egy egyszer volt birodalom lázálmaitól fűtve kommentelgetsz azért én kérjek elnézést??? Hát ez parádés b^szod!@reich_und_roll azért egy 'bocs' jól esett volna
He?Már meg ne haragudj Szőr, de azért mert te otthon ülve a macska fülét vakargatva, mákos bejglitől félkómás állapotban egy egyszer volt birodalom lázálmaitól fűtve kommentelgetsz azért én kérjek elnézést??? Hát ez parádés b^szod!
De oké, itt az új év… legyen így… szóval kedves topic olvasó társaim Szőrhigginsz nevében elnézést kérek tőletek. Nagyon sajnálja.
Még ifjú voltam, mikor valahonnan Budapestről kellett kitalálni, aztán "érzésre" sikerült (navi még nem volt sehol "nyugaton" sem) teljesen ismeretlen utcákon át...
De ki használ "okostelefont"? Maximum a szegények.De ki használ Androidot? Maximum a szegények...
De ki használ "okostelefont"? Maximum a szegények.
-Nézőpont kérdése.-
Igen, de főleg ízléstelenek.A Vertu-t használók is szegények?
De ki használ Androidot? Maximum a szegények...
Megszűnik a Speedzone
Szó nincs arról, hogy frusztrált lennék, sőt még Kiafób sem vagyok. Mint említettem volt van kettő a családban és ha otthon vagyunk használom is. Apósom imádja, szereti de ha ez most eladásra kerül -ahogy előttem már írta a kolléga- ő sem akar újabb Kia-t. Csak a Prius és nég a Prius is. És bár ismétlem nem vagyon frusztrált se a Kia, se más miatt de egy Prius nálam úgy tucatszor megbecsültebb és többre tartott autó.
Látom hogy éled meg szereted a Kia-t értem is még ha azonosulni nem is tudok vele viszont e kettőtől függetlenül nem akkora nagy királyság, mint futtatjátok. A németek meg nem olyan szarok, mint köpköditek.
És csak úgy mellékesen, majd ha annyi Kia taxi fog utcázni 500 ezer meg 1 millió kilométerekkel, mint Prius meg C vagy E Merci akkor kezdhetjük ezeknél jobban felfelé szopkodni a Kia-t. De egyenlőre az említett 3 autóból futnak tízezerszámra taxik.
Túl fogjuk élni ezt az óriási vesztesèget...831 E megtekintés · 22 E reakció | És akkor most? | És akkor most? Megmondjuk, hogy mi lesz most! Hatalmas buli és kalandok, a konteóhívők pedig... Nyugodjanak meg, EZ A BRIGÁD GURUL TOVÁBB! #soseveddel | By speedzone.hu | Facebook
És akkor most? Megmondjuk, hogy mi lesz most! Hatalmas buli és kalandok, a konteóhívők pedig... Nyugodjanak meg, EZ A BRIGÁD GURUL TOVÁBB! #soseveddelfb.watch
Ja kb az utóbbi 10 évben felvásárolták a csőd közeli kisebb nyugati cégeket.....burkolt állami támogatásal....így lehet is tenni az asztalra.2025-ben már száguld is a világ következő leggyorsabb vonata.
Milyen selejtek a Kínai vonatok! A mieink, jobb helyeken már 120-al is száguldó vonatainkhoz képest !
Olyan sz@r a technológiájuk, hogy szinte félelmetes! Kókány az egész belseje! Hogyne!
Ám azért 450Km/h-val kocog! Meg ugye van amin kocogjon!
Anno fater aroja vitt még közel saccra 20-25 mázsa csöves tengerit magasított platoval (talán még keveset is mondtam)
Emlékszel/emlékeztek arra a Dacia balhéra, amikor valami alkalmatlan?) anyagú(?) alkatrész miatt meghibásodott a kormánymű(?) s váratlanul megszorult(?), vagy valami ilyesmi.Anno fater aroja vitt még közel saccra 20-25 mázsa csöves tengerit magasított platoval (talán még keveset is mondtam)
Ahhoz képest hogy román szar...fos.... volt egyes hozzá nem értők szemében. Peddig kellő gondoskodással az eget is le lehetett húzni vele. Egyébként kevesebb (jóval) gond volt vele a mint az 1310 combi daciankal. Na az szó szerint egy rakás fos volt... első utján haza felé a merkur telephelytől a kormány majdnem a kézben maradt. Rohadt mint a cövek....csavarok kritikán alul huzva...tán egy két helyen pótolni is kellett il a műszerfal porlados volt 2-3 év után egy valami jó volt benne hogy kényelmes volt. Hál istenek 92 ben el is vitték úgy ahogy volt a románok.
ARO.Anno fater aroja vitt még közel saccra 20-25 mázsa csöves tengerit magasított platoval (talán még keveset is mondtam)
Ahhoz képest hogy román szar...fos.... volt egyes hozzá nem értők szemében. Peddig kellő gondoskodással az eget is le lehetett húzni vele. Egyébként kevesebb (jóval) gond volt vele a mint az 1310 combi daciankal. Na az szó szerint egy rakás fos volt... első utján haza felé a merkur telephelytől a kormány majdnem a kézben maradt. Rohadt mint a cövek....csavarok kritikán alul huzva...tán egy két helyen pótolni is kellett il a műszerfal porlados volt 2-3 év után egy valami jó volt benne hogy kényelmes volt. Hál istenek 92 ben el is vitték úgy ahogy volt a románok.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..