Persze, hogy nem, azóta 3x váltottam munkahelyet, nem éri meg egy helyen dolgozni sokáig, nem emelnek sosem akkorát, mint amekkora fizetés emelkedést el tudsz érni munkahely váltással.. 1-2 kivétel van csak, meg a saját vállalkozás.
Lehet félre értettelek, hogy mire célzol, mert nekem nagyon természetes amint feljebb írtam, nem pedig az, hogy valaki marad egy munkakörben 10 évig.
Ha az árakat nézzük, hogy változtak, akkor ugyanannak a munkakörnek a bérét is nézzük hozzá, csak így van értelme az összehasonlításnak.
Te már igazgató vagy, úgyhogy nem is drágult nagyot a legolcsóbb autó kategória, mert te 5x annyi keresel, az meg 2x annyiba kerül.
Példa: Valójában ha valaki kezdő hegesztő volt, és meg tudott venni egy legolcsóbb autót egy évi béréből, és most egy kezdő hegesztő nem tud megvenni csak 2 évi béréből. Az autó beltartalma változott? A hegesztői munkakör is változott, ma már más szerszámokkal dolgoznak, stb. De csak így lehet nagyjából almát az almával hasonlítani.
Tipikus hiba amibe itt te is estél, amit itt a fórumon sokan elkövetnek, hogy a saját előremenetelüket a gazdaság a valósnál jóval gyorsabb fejlődéseként élik meg. Ezt próbáltam ezzel megelőzni:
Aztán tedd mellé az akkori munkakörödért járó mai bért...
Ezek párban járnak az AndroidAuto-val
De ki használ Androidot? Maximum a szegények...
Lehet primitív hülye vagyok, de talán az autó CD lejátszójában sem járt még egy CD sem, egyedül a rádió szól vezetés közben.
Vannak akiket veled ellentétben zavar, ha a reklámot néha megszakítják egy kis zenével, ők CD-ről, vagy telefonról hallgatják a folyamatos összefüggő reklámokat.
Én főleg azért használom, mert segít elkerülni a nagyobb dugókat.
És baleseteket, előre szól, ha ködfolt van, vagy az út szélén álló autó (ami sokszor felelőtlenül lézengő vezetőt/utast is jelent)