Nem váltó óvodás voltál?Baszki, oviba szereztem pont egy ilyen bitang kis mecsit. Ha jól emlékszem bordó volt. Valami kis testű, de igen nagyfejű gyerek adta oda miután felismerte erőfölényemet.![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem váltó óvodás voltál?Baszki, oviba szereztem pont egy ilyen bitang kis mecsit. Ha jól emlékszem bordó volt. Valami kis testű, de igen nagyfejű gyerek adta oda miután felismerte erőfölényemet.![]()
Őőőő… ha jól emlékszem az Aranyszarvú Szivárványpóni néven futó gyerekintézmény az én ovimmal szemben volt és onnan te, meg a többi kis szoknyás barátod jöttetek ki a játszóra elveretni magatokat.Nem váltó óvodás voltál?
Őőőő… ha jól emlékszem az Aranyszarvú Szivárványpóni néven futó gyerekintézmény az én ovimmal szemben volt és onnan te, meg a többi kis szoknyás barátod jöttetek ki a játszóra elveretni magatokat.![]()
Bakker, hogy lehet egy gyereket pokrócba öltöztetni...
A spórlásnak is van határa...
Nem semmi sztori. A helyszín amerika ahol utcai autókkal akarnak körversenyt, de egy nagyon pici pályán.
Az autó beszállító a szánalmas jaguár, aki nem tudja eladni a szupersportautónak mondott kotványát, ezért 12 autóval beszáll egy ilyen futamba. A kocsik műszakilag amúgy is gyengék, de erre különösen alkalmatlanok.
De sebaj, tetézzük a helyzetet, 50-70 év közötti nyugger pilótákat ültetnek a volán mögé
Mi az eredmény?
Hát totális katasztrófa
Az átlag Opelek nem az én világom volt régen sem. (Nyilván egy GSi, vagy egy 3000-es OmegaSzegény Opel. Jól meglátszik rajta, hogy PSA tulajdon, és már teljesen PSA alapon épülnek az autóik.
És még rondák is az újak, pedig régen elég csinos autókat gyártottak.
A másik oldala:Nem igazán illik ide (meg sehova), de nem akartam veszni hagyni, annyira cool:
Ex-Wehrmacht Panther converted into a Crane by the French
![]()
„Nem szabad elfelejteni, hogy 2019-ben majdnem csődbe mentünk, de aztán több pénzt kezdtünk költeni kutatás+fejlesztésre. A BYD alkalmazottainak több mint 10%-a K+F mérnök, több mint 12 000 ilyen pozíciónk van világszerte. Jelenleg munkanaponként 45 szabadalmi kérelmet nyújtunk be.”
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..