T
Törölt tag 1711
Guest
Neked lassan aktuális lesz egy harckocsi vásárlása. Azt szorítsák le
Mondom egy ideje, Ford F-650, esetleg Dodge RAM.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Neked lassan aktuális lesz egy harckocsi vásárlása. Azt szorítsák le
Azon töprengek, hogy bringára téve vajon lenne-e értelmezhető felvétel, vagy nagyon remegne-e a kamera.Óvatosan! Sok a hülye
Kínai GoPro klón, sisakra ragasztva? SUV?
Ha tovább szigorítanak a kibocsájtás/kg számokon, akkor úgyis hamarosan a két még pont beférő versenyző a rheinmetall és az uralvagonmas lesz...Neked lassan aktuális lesz egy harckocsi vásárlása. Azt szorítsák le
Szerintem nagyon remegne, a tested nagyon sokat elnyel a rezgéskből. Viszont ha sisakra rakod emlékezz szegény Schumacher esetére, csak ragasztás megengedett!Azon töprengek, hogy bringára téve vajon lenne-e értelmezhető felvétel, vagy nagyon remegne-e a kamera.
Szerintem nagyon remegne, a tested nagyon sokat elnyel a rezgéskből. Viszont ha sisakra rakod emlékezz szegény Schumacher esetére, csak ragasztás megengedett!
Meg ne felejtse el hetente leformázni, mert GDPR miatt büntethető ha 10 napnál régebbi felvételeket tárol (kivéve ha hivatalos okok miatt van még meg).
Senki nem fog utánamenni - egyébként ezek nem úgy működnek hogy kb. fél órányi anyagot tárolnak aztán törli az elejét?
Szerk: meg a normálisabbakon beállítható, hogy bizonyos G értéknél automatikusan kimentsen x másodpercet úgy, hogy az csak manuálisan törölhető legyen.
Ez a tárolás nem világos. Magát a kamerán nem lehet? Vagy, ha lementem a gépemre, akkor sem?
Mert akkor árulja már el valaki, hogy jogilag hogyan értelmezhető az, hogy kitakart rendszámmal, de YT-n az "idők végzetéig" fent vannak ezek? Vagy otthon úgy kellene a jog szerint tárolni 10 napon túl, hogy SAJÁT MAGAMNAK kitakarom a rendszámokat...?
Ha igen, akkor megint az van, hogy a jogalkotók valami alternatív univerzumban élnek.
Mindenkivel előfordul. A kiemelten gondatlanokkal, vagy szándékosan veszélyeztetőkkel van a para.de van, hogy én is hibázok
Sokmindent félreértenek a GDPR körül, lehet, hogy ezt is. (utánanézni lusta vagyok, épp elég volt a melóban a GDPR miatti extra felhajtás. Amit amúgy fogyasztóként megértek. Munkában meg kifizetik)Pontosan ahogy írod, köszönd az EU-nek és a GDPR-nak, a magyar szabályozás a legenyhébb ilyen szempontból, mivel magáncélra 10 napig tárolhatod kitakarás nélkül, de megosztani már tilos így.
Szlovákiában még a rendőrségnek is csak úgy adhatod át, hogy az elkövetőn kívül mindenkit kitakarsz...
GoPro-nál nem hiszem, autós menetrögzítők körpuffernek használják a háttértárat, ütközésnél, programozott gombnyomásnál a pillanat X hosszú környezetét megjelölök nem felülírhatóként.Senki nem fog utánamenni - egyébként ezek nem úgy működnek hogy kb. fél órányi anyagot tárolnak aztán törli az elejét?
Szerintem azért, mert így is olyan alkukat kellett kötni, hogy szeretnék ha csendben sikeresen lemenne a dolog. Akármilyen jó PR-t is csinálnának körülötte, az index, 444, telex, stb. kutyázná, nyugaton felfigyelnének a témára azok is, akik eddig le se szarták, és elkezdenék támadni jogállamisági atomerőmű-törvényekkel, stb. Nyugaton is vannak olyan lobbik, akik jobban örülnének, ha ők kapnák azt a pénzt, meg vannak olyanok, akik annak örülnének, ha fizethetnénk a fájdalomdíjat, erőművet se kapnánk, csak fájjon nekünk. Nem mernek szerintem ekörül nagy zajt csapni, mert lehet, hogy ingatag a projekt a jelenlegi nemzeti helyzetben.
OFF
Igazából azt nem értem, hogy Paks 2 mögött miért nincs olyan színvonalú tájékoztatás, mint a körvasút, HÉV fejlesztés mögött? A projekt teljes költségének kimutathatatlan része lenne. Jó páran megmondták, hogy az atomenergia technológiának semmi baja, csak a PR-ja rossz. Ezen kellene változtatni.
ON
Latod, mentel volna tomegkozlekedessel...Lágymányosi híd, pesti oldal, a körforgalom előtt. Piros a lámpa megyek felé azzal a tempóval, hogy pont zöldre érjek oda, már az elején átsoroltam sávba.
Majd dübörögve érkezik a KKS-597 rendszámmal közeledő teherautós baromarc, aki jobbról előzve indexelés nélkül bevág. Én satufék, de még így is alig fél méterre tőlem. Biztos késztetést érzett, hogy rendszámnak megfelelően vezzesen a Kis Köcsög Szarházi.
FKF-es a jármű amúgy...
Nem ez volt az első FKF-es, aki előadta ezt...
https://electool.com/sourcingtool/public/public/5589222.pdf?workspaceId=5568789
Ja, és mindezt úgy, hogy a forgalom szinte semmi, nyert vele 5 másodpercet azon az áron, hogy majdnem eltaposott.
Egyre erősebb késztetést érzek arra, hogy kamerával bringázzak. Nagyjából most jutottam el arra a pontra, hogy legyen kamera és az összes ilyen húzást beküldöm a szervnek. Házmester mentalitás? Lehet, és kurvára leszarom. Kezd elegem lenni, hogy lassan konstans veszélyben vagyok az utakon. Mindnekihez olyan nyelven kell beszélni, amit megért. Ha csak abból, hogy remélhetőleg pofánbassza a szerv, akkor majd abból.
Ezt meg csak úgy itt hagyom.
https://totalcar.hu/magazin/velemen...chologiai_vizsgalathoz_a_jogositvanyszerzest/