M
molnibalage
Guest
Ha itt én vezettem volna, akkor 99,99%, hogy nem ez lett volna, mert kezdő vagyok...Vezetni élvezet?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha itt én vezettem volna, akkor 99,99%, hogy nem ez lett volna, mert kezdő vagyok...Vezetni élvezet?
Igen, tudod milyen jó érzés az ilyet megúszni néhány percel utána?Vezetni élvezet?
Én nem tudom, pediv úsztam meg hasonlót. Utána 10 percet remegtem az első kiállási lehetőségnél holtsápadtan.Igen, tudod milyen jó érzés az ilyet megúszni néhány percel utána?
Na de a 11 percben?Én nem tudom, pediv úsztam meg hasonlót. Utána 10 percet remegtem az első kiállási lehetőségnél holtsápadtan.
A videón szereplő előzőnek életfogytiglani szibériát kívánok. Valahol az arktika környékén.
A 11. Percben már volt elég erőm elindulni. Azóta úgy vagyok vele, hogy az ilyen gyilkolni akar. És ha törvényt hoznának arra, hogy az ilyet karóba húzzák, elsők közt lennék, akik üdvözlik a döntést.Na de a 11 percben?
Hasonló történt múlt héten Józsáról Debrecen felé velem, csak kicsit több hely volt, meg nincs kamerám. Biztos láthatatlan volt a fehér autóm, fényszóróval, délelőtt 11kor, a tiszta időben. 90ről 40re hipp hopp, és még ideje (bátorsága?) is volt befejezni az előzést, és az előzöttet is csak kicsit szorította le. Kicsit én is izzadó tenyérrel mentem tovább, de remélem ő azóta is élvez minden egyes másodpercet, amit az előzéssel nyert.A 11. Percben már volt elég erőm elindulni. Azóta úgy vagyok vele, hogy az ilyen gyilkolni akar. És ha törvényt hoznának arra, hogy az ilyet karóba húzzák, elsők közt lennék, akik üdvözlik a döntést.
Ha itt én vezettem volna, akkor 99,99%, hogy nem ez lett volna, mert kezdő vagyok...
tegnap hűvösvölgyben cimbihez menet parkolóhelyet keresek, ~20-al gurulok, anyuka két kislányt sétáltat... elővigyázatosságból tovább lassításra felkészülök... és egyik kiugrik az autó elé és grimaszolni és mutogatni kezd... satu. Anyja rászólt, hogy "nade Bogi!". Elnézést, vagy ilyesmi az fel se merül.Akkora erővel gázolták el az autósokat ijesztgető férfit, hogy átrepült a másik sávba
Egyes szemtanúk szerint a férfi a baleset előtt zavart volt.index.hu
Nem volt szerencsétlenje normális. A sofőrök normálisak voltak, mégis ők lettek a szerencsétlenek.
Vétlenül, de halálra gázolták.
Ráadásul van egy 30-as tábla elötte.Vajon mekkora tábla kell, hogy észrevegyék az úton levő festést is...?
Az vagy * , de ebben (a linkelt ügyben, és hasonló esetek kezelésében) egyetértünk!Tudom, tudom én gonosz germanofil...
Nem értünk egyet a belsőégésű motorral szerelt járművek értékesítésének betiltásával. Ez lehetetlen. Nem kényszeríthetjük rá azt a döntést az autóiparunkra, amelyet a környezetvédő fanatikusok kitaláltak az Európai Parlamentben
– jelentette ki Andrej Babis a Bloomberg beszámolója szerint.
Itt az európai autógyártó nagyhatalom, amely nyíltan szembeszáll a benzines és dízel autók betiltásával
Nem értünk egyet a belsőégésű motorral szerelt járművek értékesítésének betiltásával – jelentette ki Andrej Babis. Csehország miniszterelnöke egyben ígéretet tett arra, hogy mindent megtesz a cseh autóipar védelme érdekében, amely kiemelt szerepet tölt be országa gazdaságában. Babisnak nyomós...www.portfolio.hu