Nekem is van otthon országútim, bár két éve nem ültem rá. Én már nem vennék olyat, max gravelt. Aztán ha országúti érzést akarok egy kerékszettet bele ami vékonyabb, és lehet megint suhanni.Egyébként jó buli ez a karbon... végre nem azzal kell vért izzadni, hogy a nem könnyű
kerékpárt is felszenvedjem egy emelkedőn, vagy negatív gyorsulok lejtőn lefelé,
mert akkora a gördülési ellenállásom
Cserébe rommá fogom törni, ahogy megszokásból át akarok majd menni akadályokon,
amik eddig nem okoztak gondot, vagy esetleg esőben csúszok a seggemen :/
De cserébe nem volt vészes az ára a 170-171cm-es magasságom, meg az időfutam geometria miatt.
De mivel a hétvégén bringával bezúgtam a Szelidi-tónál a Szittyó-tér közepére mint egy darab kő montizás után, mivel elfelejtettem hogy ha ragadós sárba lépek az SPD-s cipővel úgy hogy a cipőtalpon lesz három centi sár, akkor nem nagyon old ki az a szar pedál, így következő hetekben nem ülök fel semmilyen bringára.
Azt már csak a vidámság fokozása végett mesélem el, hogy induláskor megint elfelejtettem hogy még mindig tele a pedál sárral, és a strandon is felborultam, de azt a finom puha fűbe tettem és csak a büszkeségem sérült meg, meg a fiam röhögött nyihogva. (Az első esésnél nem röhögött, mivel szegycsontra vettem a kormányt és percekig nem volt levegőm.)