ó, hát én ezért is eladnám bárkinek a testemType-E, az egyik legszebb sport kocsi abból a korból. Bár nekem személyszerint a nyitható tetejű jobban tetszik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ó, hát én ezért is eladnám bárkinek a testemType-E, az egyik legszebb sport kocsi abból a korból. Bár nekem személyszerint a nyitható tetejű jobban tetszik.
És ezért?ó, hát én ezért is eladnám bárkinek a testem
Nope.És ezért?
Adom és emelekNope.
Ha már olasz, akkor vagy kerékpár vagy Alfa
8C 2300
Akkor kénytelen vagyok erre aAdom és emelek
1936 Jaguar SS100 2,5 liter
Akkor kénytelen vagyok erre a
Bugatti Royale Coupe Napoleon-t megidézni
ilyen enteriőrben kit érdekel, majd a chaffeur megoldjaÉrdekes lehet ezekkel belvárosban cirkálni és nézni balfelől egy kereszteződésben, hogy jön-e autó...
Sőt, lóf@aszt, maradjunk Britanniánál
Khmm Khmm...Akkor kénytelen vagyok erre a
Bugatti Royale Coupe Napoleon-t megidézni
Amíg még piros a RR-jel, addig jöhetKhmm Khmm...
Teljesen osztom a véleményedAmíg még piros a RR-jel, addig jöhet
Teljesen osztom a véleményed
A mai angol kocsik... bleeee...
Egy évfolyamtársam anno az egyetemen panaszkodott, hogy csípi a szemét a szmog. Kis faluból jött, de így se tudtam ezt az egészet elképzelni. London, és Moszkva után sem. Hogy aztán Pekingben megértsem.Én vagy húsz éve voltam Kínába két hetet és katasztrófális volt. A barátnőmnek rendszeresen vérzett az orra, én nekem csak a taknyom folyt. Azóta már sokat javult a helyzet elég volt csak szűrőket felrakni a szénerőművekre. Szerintem továbbra is az a fő szmog forrás és nem az autók. Bár nyilván a nagyforgalmú 30 sávos út mellett már az is tényező.
Nem rossz, de kellene egy gumiszőnyeg bele utasoldalra, mert gombászás után a sáros gumicsizmával beszállva összepiszkítanám azt a szép padlót, aztán úgy tűnt macerás a takarítása, nem jól hozzáférhető.Pupákoknak...meg pupakilláknak...