Hat, most aztán tényleg alaposan lejárattad magadat mindenki előtt. (Mondjuk ezek után nem is kár érted.)
Igazából a legszomorúbb nem is az a visszataszító, hirtelen gyomorforgatóra váltott stílusod, ahogyan gátlástalanul csúsztatsz, sőt, egészen személyeskedve hazudozol hirtelen, hanem az, hogy mindezt azért, hogy megpróbáld összeuszítani az embereket.
FYI ez már az a jellegzetes gusztustalan-gerinctelen, igazi kelet-europai, ukrán-roman kultúrkör "vitakulturaja", ami miatt mai napig senki nem gondolja, hogy nyugathoz tartoznanak...
Fogalmam sincs, hogy kerülnék egy Nógrádi-fele felkegyelmuvel egy platformra - ti. semmiben nem mondjuk ugyanazt, többször linkeltem, micsoda szélhámos ex-komcsi besúgó -, de mindegy is, felkarcoljuk ezt is a szánalmasan kicsavart interpretaciod számlájára.
Amit rólam
személyesen állítottál, abból ugyan semmi nem igaz - honnan is tudnál bármit Biały Kał Alsóról
-, de ezt amúgy is sokan tudják itt, nincs szükség egy hazudozós (állítólagos?) lengyelre tájékozódni ezügyben, szóval nem is igen számít.
Viszont az kifejezetten beszédes, hogy miutan kapálózva állítottad, hogy semmiféle németellenesség nincs is nálatok, utána dől belőled az orbákolás, hogy miért közösködik barki a németekkel, miért nem amerikai segget nyalnak, mint ti (meg a románok, meg az ukránok), azt próbálod bizonygatni, hogy mindenki jobb minőséget gyárt a németeknél (ez nekünk, akik még emlékeznek az évtizedeken át mindenféle hamisított szarral csencselő lengyel bugyinepperek tömegére a magyar piacokon, különösen szórakoztató, az amerikai minőséget meg naponta személyesen látva tényleg az ostoba hülyeség netovábbja), nem bírod abbahagyni a teljes magyar népesség sértegetését, hogy a németekretámaszkodik inkább (gondolom, igazán őrjítő lehet, hogy a kutyának nem kell sem a bukott presztizsproject Borsuk, sem az outdated Rozsomak) stb.
A többi habókos marhaságot már páran utánam is kifejtették; de azt azért hozzáteszem, ez a fajta mindentől teljesen elrugaszkodott önértékelési zavar pontosan az, amiről korábban írtam Lengyelország kapcsán. Az meg már a no comment kategória, amikor te erőlködsz közgazdaságtannal, még folenyeskedni is próbálsz, miközben szaúdi szintű bevasarlasokat es mindannak evtizedekig fenntartását vizionalod egy a szaúdiakhoz képest
törpe seggdugó méretű lengyel GDP mellett. Értem én, hagyomanyosan nem egy precíz, igényes üzletvitel, pláne üzemeltetés a lengyel stílus
- de sem az Abrams, sem az F-35, sem a többi méregdrága rendszer nem megy majd nélküle. (E.g., az F-35 vételára úgy 10% körül lesz a 30 évnyi teljes üzemeltetésének.)