15 mrd VS 3,65 mrd USDSzia Uram, Zrínyi program költségvetése EGY évre érdekel?
https://defence24.com/defence-polic...billion-on-armed-forces-modernization-in-2023
sehol nem tartjuk velük a lépést15 mrd VS 3,65 mrd USD
38,3 millió vs. 9,7 millió fő
Kb. Négyszerannyian vannak és arányosan kb. négyszerannyit költenek. Meglepő de arányaiban tartjuk velük a lépést.
Oké. Én azt hittem a teljes költségvetésük 15 mrd USD. Félreértettem a címet. Hihetetlen is volt.sehol nem tartjuk velük a lépéstmiről beszélsz?
elolvastad hogy ők ezt a 15 milliárdot fejlesztésre költik CSAK 23-ban? (a teljes költségvetésük pedig kb 20 milliárd USD)
nekünk azaz éves budget amit írtál
értem én a négyszeres osztót de azért mindenhol nem lehet ám ellőni![]()
A lengyel-amerikai megteremtéséhez kellenek is ezek az arányok...Oké. Én azt hittem a teljes költségvetésük 15 mrd USD. Félreértettem a címet. Hihetetlen is volt.
Akkor az arány így néz ki.
38,3 millió vs. 9,7 millió lakosság 3,94-szeres
15 VS 1,36 mrd USD fejlesztési büdzsé 11-szeres
20 VS. 3,65 mrd USD védelmi büdzsé 5,47-szeres
A Redback mellet vagy akkor az nem lenne ?Ale lengyelek évente száz Borszukot akarnak gyártani, mivel ezernél is tobb kellene nekik belole, lehet, hogy akár kétezer is!
Arról a szállítások gyorsasága miat nem hiszem, hogy lemondanak, bár lehet hogy saját toronyal, mivel a T2000 torony a pletykák alapján kegyetlenul leszerepelt (bár simán az is lehetet vele a baj, hogy izraeliA Redback mellet vagy akkor az nem lenne ?
A izraeli toronnyal az ausztráloknak is voltak problémái.Arról a szállítások gyorsasága miat nem hiszem, hogy lemondanak, bár lehet hogy saját toronyal, mivel a T2000 torony a pletykák alapján kegyetlenul leszerepelt (bár simán az is lehetet vele a baj, hogy izraeli):
Az ágyukat illetoen is mennek spekulációk:
Van olyan, hogy izraeli export torony valahol működik?A izraeli toronnyal az ausztráloknak is voltak problémái.
A CT40-el meg pont az a gond amit előtte írtál, hogy a leszállítás gyorsaságának keresztbe tenne.
Valaki, akit ismerek, aki már tagja ennek a fórumnak, örömmel beleegyezne ezeknek a tornyoknak a használatába.Van olyan, hogy izraeli export torony valahol működik?
Csak mert a Terex emiatt bukott az ausztrál Boxer CRV-vel szemben.
A csehek Pandurján esik-kel az automata torony.
A litvan Boxer tornyokkal is most jelentkeztek a hibák...
Most a lengyeleknél a Redback is problémázik....
Hibbantak ezek jozanul is, ami penzt megsporolnak az alkoholon abbol 3000 is kijon!A lengyelek évente legalább száz Borszukot akarnak gyártani, mivel ezernél is tobb kellene nekik belole, lehet, hogy akár kétezer is!
Mit szallitanak a hajok? Tudni, hogy milyen katonai felszerelest?A kóreai vasak haladnak a gdanski kikoto felé egy lengyel hadihajó kisérétével:
k2 és k9Mit szallitanak a hajok? Tudni, hogy milyen katonai felszerelest?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..