Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
15 mrd VS 3,65 mrd USDSzia Uram, Zrínyi program költségvetése EGY évre érdekel?
https://defence24.com/defence-polic...billion-on-armed-forces-modernization-in-2023
sehol nem tartjuk velük a lépést miről beszélsz?15 mrd VS 3,65 mrd USD
38,3 millió vs. 9,7 millió fő
Kb. Négyszerannyian vannak és arányosan kb. négyszerannyit költenek. Meglepő de arányaiban tartjuk velük a lépést.
Oké. Én azt hittem a teljes költségvetésük 15 mrd USD. Félreértettem a címet. Hihetetlen is volt.sehol nem tartjuk velük a lépést miről beszélsz?
elolvastad hogy ők ezt a 15 milliárdot fejlesztésre költik CSAK 23-ban? (a teljes költségvetésük pedig kb 20 milliárd USD)
nekünk azaz éves budget amit írtál
értem én a négyszeres osztót de azért mindenhol nem lehet ám ellőni
A lengyel-amerikai megteremtéséhez kellenek is ezek az arányok...Oké. Én azt hittem a teljes költségvetésük 15 mrd USD. Félreértettem a címet. Hihetetlen is volt.
Akkor az arány így néz ki.
38,3 millió vs. 9,7 millió lakosság 3,94-szeres
15 VS 1,36 mrd USD fejlesztési büdzsé 11-szeres
20 VS. 3,65 mrd USD védelmi büdzsé 5,47-szeres
A Redback mellet vagy akkor az nem lenne ?Ale lengyelek évente száz Borszukot akarnak gyártani, mivel ezernél is tobb kellene nekik belole, lehet, hogy akár kétezer is!
Arról a szállítások gyorsasága miat nem hiszem, hogy lemondanak, bár lehet hogy saját toronyal, mivel a T2000 torony a pletykák alapján kegyetlenul leszerepelt (bár simán az is lehetet vele a baj, hogy izraeli ):A Redback mellet vagy akkor az nem lenne ?
A izraeli toronnyal az ausztráloknak is voltak problémái.Arról a szállítások gyorsasága miat nem hiszem, hogy lemondanak, bár lehet hogy saját toronyal, mivel a T2000 torony a pletykák alapján kegyetlenul leszerepelt (bár simán az is lehetet vele a baj, hogy izraeli ):
Az ágyukat illetoen is mennek spekulációk:
Van olyan, hogy izraeli export torony valahol működik?A izraeli toronnyal az ausztráloknak is voltak problémái.
A CT40-el meg pont az a gond amit előtte írtál, hogy a leszállítás gyorsaságának keresztbe tenne.
Valaki, akit ismerek, aki már tagja ennek a fórumnak, örömmel beleegyezne ezeknek a tornyoknak a használatába.Van olyan, hogy izraeli export torony valahol működik?
Csak mert a Terex emiatt bukott az ausztrál Boxer CRV-vel szemben.
A csehek Pandurján esik-kel az automata torony.
A litvan Boxer tornyokkal is most jelentkeztek a hibák...
Most a lengyeleknél a Redback is problémázik....
Hibbantak ezek jozanul is, ami penzt megsporolnak az alkoholon abbol 3000 is kijon!A lengyelek évente legalább száz Borszukot akarnak gyártani, mivel ezernél is tobb kellene nekik belole, lehet, hogy akár kétezer is!
Mit szallitanak a hajok? Tudni, hogy milyen katonai felszerelest?A kóreai vasak haladnak a gdanski kikoto felé egy lengyel hadihajó kisérétével:
k2 és k9Mit szallitanak a hajok? Tudni, hogy milyen katonai felszerelest?