Ez Leopard 1-es.
Kis technikai érdekesség Bitang jószág... tetszik
1:37 től ott mi történt azzal az ágyucsővel?
Huzagolt cső, tízhengeres motor és a páncéltest is az 1-esé.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez Leopard 1-es.
Kis technikai érdekesség Bitang jószág... tetszik
1:37 től ott mi történt azzal az ágyucsővel?
A nemzetközi leszerelési szerződés szerint hatástalanították.Szerintem lángvágóval elvágták.
@papajoe
Én nem akarok nagyon kellemetlenkedni, de már a második videót teszed be HUN Leopard 2 topicba, ami közben meg se nem HUN, se nem Leopard 2 ...
Gyanítottam, de ez itt az aktuális topic. Majd átteszi, aki akarja.Ez itten OFFTOPIC.
(mivel a képen egy Leo-1-es van, abból is a legelső még modernizálás előtti változat)
72-es és btr metszet is van most is.Volt egy ilyen T-55ös metszet a HK tanszéken. Ha jól emléxem, a sokadik emeleten volt. Nem értem, hogy nem szakadt le a födém.
Én ott csak körbemutogatáson voltam, mint kívülálló. Vegyigyümis voltam. Sőt, talán nem is HK, hanem gépjármű tanszék volt. A HKsok Szentendrén voltak, ez meg a Zalkán volt a Népligetnél.72-es és btr metszet is van most is.
Volt egy ilyen T-55ös metszet a HK tanszéken. Ha jól emléxem, a sokadik emeleten volt. Nem értem, hogy nem szakadt le a födém.