Leopard 1 MBT (Németország)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kis technikai érdekesség :) Bitang jószág... tetszik
1:37 től ott mi történt azzal az ágyucsővel?
Ez Leopard 1-es.
Huzagolt cső, tízhengeres motor és a páncéltest is az 1-esé.

images%7Ccms-image-000013866.jpg

cms-image-000013868.jpg

cms-image-000013867.jpg

https://news.navy.gov.au/en/Jun2018...it-cuts-Leopard-Tank-in-half.htm#.X71gu81KgdU

Amikor a lopakodó pilóta vezet tankot(jóindulatú vagyok!),de milyen az,amikor a harckocsizó vezet lopakodót?!
Egyszerűen tökhülye a pilóta a géphez,túl nagyokat fogat a tolólappal,ami láthatóan nem arra van tervezve,amire használja,belenyomja a gépet a homokba,amitől a lánc úgy megfeszül,hogy ki is lépett belőle...

Itt a folytatás,csupa móka,és kacagás...

• Tetszik
Reactions: Luthero and Pogány
Volt egy ilyen T-55ös metszet a HK tanszéken. Ha jól emléxem, a sokadik emeleten volt. Nem értem, hogy nem szakadt le a födém.

Volt egy ilyen T-55ös metszet a HK tanszéken. Ha jól emléxem, a sokadik emeleten volt. Nem értem, hogy nem szakadt le a födém.

Nekem a Muegyetemrol remlenek hasonlo nagy dogok, egyreszt a J epuletbol (logikusan), masreszt ahogy a K epuletbe mentel hatulrol, a Lagymanyosi-Stocek-Bertalan felol (a K alagsoraba jartam mar altalanos iskolaskent is loni, azota sajnos kiegett a loter, ha jol emlekszem a hirekbol - ujjaepitettek?), ugy utkozben vmelyik masik epulet elott vagy elotereben - Ch? - is mintha lett volna valami nagy, katonai kinezetu dog kiteve a nyolcvanasok alatt...