Részleges modernizáción estek át.
Mi lett modernizálva? Van esetleg forrásod erre?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Részleges modernizáción estek át.
Azthiszem akad.Mi lett modernizálva? Van esetleg forrásod erre?
Mert a régi T-72-eseinkhez gyártunk itt NATO-n belül alkat részt?
A mi Leopard 2-eseinkhez (A7) biztos lesz alkatrész, mert új gyártásúak.
A régi A4-esek életben tartásával lehet gond...
A probléma nem a fejlesztés, hanem a javítások és nagyjavítások régebbi verziós leopardokhoz. Az újakhoz van alkatrész, ami azt eredményezi, hogy a régi verziókat hasznàló országok kénytelenek lesznek komplett modernizációt elvégezni. Amit csak a németek tudnak megcsinálni vagyis csilingelni fog a kassza..
A stabi és a toronymozgató rendszer teljesen új .Megköszönném...
HTKA főoldal, cikkek, A Leopard 2 jelenkori változatai.Megköszönném...
A stabi és a toronymozgató rendszer teljesen új .
HTKA főoldal, cikkek, A Leopard 2 jelenkori változatai.
Igen. De erről cikkeztek is amikor rakták őket össze nekünk.Erről nem találtam forrást. Mit jelent, hogy új? Elektromosra cserélték a hidraulikust?
Kerestem cikket, de nem találok. Be tudnád tenni azt, amit forrásként tudtál használni?Igen. De erről cikkeztek is amikor rakták őket össze nekünk.
Igen. A hidraulikus nincs gyàrtásban és alkatrész sincs hozza.Erről nem találtam forrást. Mit jelent, hogy új? Elektromosra cserélték a hidraulikust?
Már én sem találom azokat amik erről szóltak, pedig több is volt. Gondolom véletlen felejti a net pont ezeket, amik technikai részletekről írnak.Kerestem cikket, de nem találok. Be tudnád tenni azt, amit forrásként tudtál használni?
Köszönöm!
Inkább ide hoznák nekünk.Kiszivárgott: a németek Leopard 2-es harckocsikat küldenének Ukrajnának
Arra készül a német kormány, hogy összesen 20 darab Leopard 2-es harckocsit szállít le az ukrán fegyveres erőknek 2023 áprilisától kezdődően – állítja Roderich Kiesewetter német ellenzéki parlamenti képviselő az ukrán Europejszka Pravda szerint.www.portfolio.hu
80 éve komplett harckocsi gyárat tudtak 1 év alatt összehozni,nagyolvasztótol a végszereldéig-és még az ércbányát is úgy nyitották hozzá.......Most meg egy évig tart 20db letárolt gép helyrepofozása?!?Aztaqurvakutyauristenit,de szegény az eklézsia...Inkább ide hoznák nekünk.
Inkább ide hoznák nekünk.
...az ukránoknak. Nekünk teljesen rendben lesz a Leo2A7+Én Leclerc-et kérnék a Leók helyett !
...az ukránoknak. Nekünk teljesen rendben lesz a Leo2A7+
Nem a mennyiségről beszéltem, ez itt alaptézis, hogy ha valamit veszünk -még ha tip-top is- az alapból kevés.44 + 12 harckocsi az kevés, mindenki 120-at szerez be, még a Görögök is.
44 + 12 harckocsi az kevés, mindenki 120-at szerez be, még a Görögök is.
Én tuningolt 2A5-öt is elfogadok csak sok legyen.Nem a mennyiségről beszéltem, ez itt alaptézis, hogy ha valamit veszünk -még ha tip-top is- az alapból kevés.
A szomszédnak is több van, nekem is annyi kell. Csakmer' ...mégha beledöglök is.
Leo2A7+-nak is kb. akkor kellene megérkezni hozzánk, ha jól emlékszem......az ukránoknak. Nekünk teljesen rendben lesz a Leo2A7+